Mondjátok az UFO-s elképzeléseiteket. Akármi jöhet, minden hozzászólásra zöldet nyomok :D (? )
Pl.:
Az UFO-k háborút akarnak rendezni ellenünk!
A NASA észlelte, hogy 2012 decemberén ér ide 3 többtucat kilóméter nagyságú azonosítatlan repülő tárgy, a Földhöz.
Körülbelül ekkor ér véget a maja naptár.
(ez igaz)
Ilyeneket várok :D. Másmilyenek is jöhetnek!
Ide is, hivatalos SETI közlemény, nem jönnek űrhajó, sőt ilyen tudósról sem hallottak.
Az UFO elképzelésem az, hogy olyan tárgy, amit nem tudnak azonosítani, rengeteg van, én is láttam ma egyet közelebb értem és rájöttem, hogy egy veréb.
Bretso!
Azt írtam, hogy "elképzeléseiteket"
Amit írtam példának, az az én elképzelésem, és azért írtam a végére, hogy igaz, mert szerintem igaz.
Bár másik hozzászólásomnál igaz, azt írtam, tudom hogy nem igaz, szóval most egy kis kavarodás van.
Mindegy írjátok csak, amit gondoltok :D.
Ha léteznek is UFO-k, miért kell rögtön arra gondolni, hogy feltétlenül ellenségesek?
Amúgy ezt a "3 többtucat kilóméter nagyságú azonosítatlan repülő tárgy" sztorit én is hallottam, de nyilván fake ez is :)
szerintem Obama elnök UFO
nem tom miért de vhogy érzem, talán azért mert néger
Utolsó:
Lehetséges!
50-50%-ot adok arra, hogy fake, meg arra is hogy igaz.
Így már nyugodtam állíthatom mindkettőt :D.
Szerintem Obama nem UFO,ez hülyeség...:) de ki tudja..
Biztosan vannak más civilizációk is,és valószínüleg nem kicsit,hanem sokkal fejletebbek,mint mi!Minden téren!Hogy ellenségesek-e?Nem hinném.Akkor mi már régen nem élnénk!Kb úgy el tudnának minket taposni,mint az ember egy csikket...
Valószínűnek tartom,hogy élnek itt köztünk idegenek.Vagy beépülve,vagy csendben meghúzódva.Én személy szerint gyanítom,hogy valakik kapcsolatba is vannak velük.És szerintem nem is élnek olyan nagyon messze..Ezt csillagászati értelembe értem..max 5 fényéven belül valahol...
Most ha tényleg léteznek UFO-k :D , akkor miért csak Amerikában látták őket mindig? nem tudnak annyit repülni , hogy eljöjjönek erre? vagy már voltak itt is , csak nem tudunk róla?
ha léteznek , és jártak már itt , akkor miért van az ,hogy csak mondjuk 1 évben kb 10 ufo-s hír van , és ebből 0 van a tvkben?
mért nnincs akkor 201202102.02102.012 darab ufo megjelenés ? feltűnés?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!