Szerintetek léteznek idegenek itt a földön?
Istenem-.- akik nem értik a zenére utaló "bizonyítékot": Sting azt énekli, hogy I'm an Alien, I'm a legal Alien... az Alien pedig idegent jelent.
Egyébként meg ha idegen szóról beszélünk nem feltétlenül kell földönkívüli civilizációra gondolni. Amit nem ismerünk azt idegennek valljuk. Kutatók találtak egy új fajta sejtet. Nem tudom pontosan mi a különbség az eddig is mert sejtbiológia és az újonnan talált sejt között, de annyit tudok hogy arzén alapú, ami manapság nem megszokott. A tudósok azt mondják, hogy akár egy új, fejlődéstörténetét tekintve a mai élőlényekéhez hasonló evolúciós folyamat előhírnökéről lehet szó.
Hát azért nincsenek többen mint mi. Mi sokkal többen vagyunk
Annyit tudok, hogy 18000 idegen él jelenleg a dulce bázison.
De azt is tudom, hogy elvileg van egy belső föld, ahol emberek élnek, az atlantisziak leszármazottjaiként.
stephen howking szerint is léteznek, ami szerintem alapból egy támaszt adópont.
a gát ott kezdődik az ufokat mindeki kicsi zöldnek képzeelni el.
az élethez "mindössze" elég a víz így ahol van víz van élet!
földhöz legközelebb erre utaló nyomot a jupiter, európa nevű holdján találtak!
de ha itt nincs, ép elmével is belegondolva, a világűr méretén nem szabad kiakadni, így a több milliárd bolygó, kisbolygó, hold közül 100%, hogy valahol van élet, és az sem kizárt, hogy a földihez hasonló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!