Szerintetek léteznek idegenek itt a földön?
olvastam egy könyvet, és a plejádok is mondták, hogy itt a földön vannak idegen lények, de sok beszámoló van még.
Pl: a Reptiliánok is itt élnek közöttünk, ők ember alakjában vetítik ki magukat a tudatukkal, és csak néhány ember tudja őket észrevenni, és tudni, hogy ők reptiliánok.
Kedves kérdező!
Ma 13:40 vagyok! Nem támadásból kérdeztem csak érdekelt és köszönöm, hogy válaszoltál. A humorosabb hozzászólóknak pedig a következőt üzenném: ha Te például hiszel Istenben kinevet valaki? Én ateista vagyok és nem nevetlek ki, mert jogod van hinni és véleményt nyilvánítani. A kérdező egy eldöntendő kérdést tett fel erre a legegyszerűbb válaszok a "nem" és az "igen". Tiszteljük meg azzal, hogy nem nézzük hülyének! Köszönöm!
igen, bizonyíték is van rá:
http://www.youtube.com/watch?v=flWP28y2cyw tekerj 0:55-höz, vagy 1:35-höz ott a bizonyíték, nem is titkolják!
13:22
Megneztem a videot,de nem ertem milyen bizonyitek ?mit kell nezni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!