Mit gondolsz ennek a könyvről, szerinted igazi amit ír?
Egy 7 éves gyerekről szól nagyon klassz könyv, elmeséli, hogy honnan jön, milyen a bolygója és azt is, hogy mik lesznek 2012-ben.
Nagyon klassz könyv. Aki már olvasta leginkább azokat kérdezem, várom válaszaitokat.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nem, nem igaz.
Fikció az egész.
Elég bugyuta lehetsz, ha elhiszel egy ilyen történetet. Bár te már akkor is bugyuta voltál, mielőtt belinkelted ezt a könyvet. Inkább írnád tovább a cikkeidet, akkor legalább kevesebb időd van ide írni a hülyeséget.
Oh, és mielőtt leszólnál, én is olvastam.
16:46
Mindenki azt olvas, amit akar és azt hisz, amit akar, neked semmi közöd hozzá, s ha nem tetszik másnak a hite, véleménye, akkor nem kell fölöslegesen beírni ide. Főleg nem olyan kommenteket, hogy minden ezós és ufós a pszihiátrián köt ki. Téged kellene ott kezelni, mert nem tudod elfogadni, hogy valakinek más véleménye, hite legyen.
SZABAD AKARAT VAN!
az előttem szólónak:
hogy Phoebe-t idézzem a Jóbarátokból: "minden ember szabadon lehet hülye" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!