Mit gondolsz a Beszélgetések Istennel című könyvről?
Akkor tedd ezt:)
Csak nehogy az egész könnyved párbeszédekből álljon, mert az nem jó.
Őszintén? Elösszőr azt gondoltam, hogy milyen jó, aztán rájöttem, hogy nem... tele van olyan dolgokkal, ami a Bibliával teljesen ellentétes, egy olyan istent állít elénk, aki igazságtalan, mindenki azt csinál, amit akar, gyilkolhat, paráználkodhat, stb, úgy sem lesz büntetés... De Isten nem ilyen, ő igazságos.
És hogy Ádám jót tett azzal, hogy bűnbeesett... pff... micsoda marhaság...
és ha nem lesz bűntetése a tetteinknek, ha nincs bűn(mert ezek szerint nincs), akkor Isten miért küldte el Jézust???
Kamu az egész. Egy ember kedvet kapott hozzá, és kitalált vmit. Isten nem beszélget ÍGY az emberekkel, nem ösztönöz, hogy írj könyvet, mert a Jelenések könyvében világosan benne van, hogy Isten azzal a könyvel lezárta a kijelentéseit, leiratott az apostolok által mindent, amit szeretett volna az utókorral tudatni. Ez átverés.
Tökéletes könyv! Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Olvasd, és használd a mindennapokban. És az élet csoda lesz. Ha nem hiszed, járj utána! Nekem sikerült! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!