Mit kérnél karácsonyra egy UFO-tól?
Ahoj!
Ezt a Bibliás dolgot nem értem, barátom azt gondolom, hogy buta felindulásból írtál OFFot...
Amúgy én azt kérném, ha már van nekik olyan kis cuki kézbesítőfénycsóvájuk, hogy az összes politikust vigyék el a földről, valahogy cseréljenek bennük agyat, tegyenek beléjük gerincet, lelkiismeretet meg ilyen extrákat és az ilyen tuningolt embereket tegyék vissza :)
Amúgy ha tárgy :D akkor lepottyanhatna egy teleportáló :D természetesen magyar nyelvű érintőképernyős kezelőpanellel és Google Univerzummal :D hogy megtaláljam könnyen azt a bolygót, ahova menni akarok :)
Először is Írreális ra gondoltál sztem,másodszor mi is írreális? Az hogy létezhetnek más civilizációk is rajtunk kívül vagy,hogy lehet náluk is különösen kiemelt esemény???
Te sem gondolod komolyan,hogy ebbe a felfoghatatlan méretű valamibe csak mi,kis semmi emberek vagyunk? ...
Hát nem tudom egy járműtől mit lehetne kérni, esetleg egy kis adag űrbenzint?(AZ UFO AZ AZONOSITATLAN REPÜLŐ TÁRGY)
De a lényektől talán mit is kérhetnék?Azt hogy vigyen el minden barmot, elég sok van itt a UFO észlelés témába.(Nem rád értettem, de volt itt egy a sok közül akire értettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!