Mit kérnél karácsonyra egy UFO-tól?
valy, hogy néz ki egy ufó vibrátor? biztos három ága van a három méhhez. :D
nekem az ufő féle visin kéne. Mert nekik mindig csillogó és nagy szemük van ugyhogy biztos használ. a bőrkrémjük már nem lehet olyan jó tekintve I.T.-t.
Az "idegenektől" én egy csonka családban felnőtt bőgőmajmot kértem, de nem volt a fa alatt.
(600 ezerszer le lett írva, hogy az UFO nem személy, hanem repülő tárgy, amit nem azonosítottak.)
"hogy néz ki egy ufó vibrátor? biztos három ága van a három méhhez. :D "
Ahha :D Éppen ezért, biztosan sok mindenre jó, új távlatokat nyithat meg a boldogság terén :)
Az ufo(azonosítatlan repülőtárgy) létezik, mivel a madár rajok nem küldenek azonosító kódot a radaroknak(e miatt is hülye választ adtál).
Az intelligens földönkívüliek létét, a nagy számok miatt minden tudós biztosra véli (e miatt is hülye választ adtál.
Én azt kérném tűlük hogy a világ összes kongresszusát,parlamentjét, pártházat(lehetőleg teltházkor) robbantsák fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!