Mit vehetnék a páromnak karácsonyra?
Lehet hogy hülyének néztek,hogy már most,októberben ezen töröm az agyam,de szeretek előre gondolkodni :)
Szóval,az a helyzet hogy a párommal 4 hónapja vagyunk együtt,de karácsonykor már fél évesek leszünk :D:D
És ő 18/F én 16/L.
Nem tudom mi lenne jó ajándék,ami személyes és szívhez szóló,amit nem fog elfelejteni :)
Szeret gitározni,rock zenét hallgat,és romantikus típus.
Gondolkodtam azon,hogy a kedvenc együtteséről egy pulcsit,netről meglehet rendelni csak az a baj,hogy szeretnénk majd felmenni pestre,és ő ott akarna magának venni :S szóval valszinűleg ez kilőve.
Azon kívül nagyon vágyik erről az együttesről egy poszterre,amit sehol nem találok :S:S
de találtam egy oldalat ahol készíttetni lehet posztereket,gondoltam majd esetleg ott :) mit gondoltok ? jó ötlet ?
De persze ez mellé még szeretnék neki vmit venni vagy akár csinálni:)
Minden ötletet szívesen fogadok, és remélem tudtok segíteni :)
ár:kb 5000 Ft-ig.
köszi előre is :)
köszi:) ez egy jó ötlet :D
még gondolkodom:)
Szia!
Én egy szerencsekarkötővel leptem meg tavaly karácsonyra és tényleg müködik mert jobb a kapcsolatunk mint a friss szerelmeseknek.Azóta is hordja és már az eskűvőre készülünk!
Az ára 3700 ft. volt.
ez egy igen jó ötlet,csak az a baj,hogy nem szereti az ékszereket.
De például amiket még szeret:
Póker
filozófia
gitár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!