Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Valaki linkelné nekem az ősi...

Külföldi kérdése:

Valaki linkelné nekem az ősi indiai feljegyzéseket az atombombákról?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 21:25
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Értem, Számodra ezt jelenti. Szükséges néhány technikai ismeret. :) Először is a feltételezett feljegyzések és a fenti idézet sem említ atombombát. A robbanás jelenségét írja le, amire valaki vagy ráismer, vagy nem, és az a mérvadó, hogy valaki ráismer, az nem ha nem. Az atombombára már csak következtethet az, aki ráismer, az pedig aki nem ismer rá, nem következtethet semmi. Tényleg semmire.

Másodszor: Fontos tudni hogy nagy vonalakban hogyan működik az atombomba. Van egy uránium- vagy más hasadóanyag-massza, megfelelő izotóp. Ez ha neutronsugárzást kap, felrobban az ismert módon. A küszöbértékeket és a megfelelő paraméterek részletkérdés. Innentől már csak különböző trükköket jelent, hogy hogyan kap ez a massza neutronsugárzást. Ma rárobbantjuk, de más korban, (ha feltételezünk egy számunkra nyomtalanul letűnt korábbi fejlett fázist az emberiség fejlődésében).

Nem számít, hogy atombombának hívták-e akkor (ha volt ilyen), és az sem számít, hogy milyen megoldásokat használtak, mert ha sikerült berobbantaniuk azt a mondjuk urániummasszát, akkor az eredmény a ma atomvillanásnak nevezett robbanás és kész. Nem kell atombombának hívni ahhoz, hogy tudjuk: atombomba volt. Ha volt.

Mindez persze csak elmélet, mivel semmilyen bizonyítékunk nincs rá. Nincs hiteles feljegyzés az atomlángban megolvadt kövekről az indiai sivatagban, és a Mahábháratából állítólagosan származó idézet sincs benne a könyvben.

2011. jan. 5. 17:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!