Valaki linkelné nekem az ősi indiai feljegyzéseket az atombombákról?
Ufó kutató akkor én meg má születésemkor tudtam az Ipad terveit de sajnos túl lusta voltam
NEM KELL MINDENT TÉNYKÉNT KEZELNI
most azt is elhiszitek ha egy pl egy szekrény járna kelne?
d
Ufókutató:
Amit beszélsz, az fos. Azért hiszed, mert el akarod hinni, figyelmet akarsz és különlegesnek érzed magad.
Kérdező!
Engem nagyon érdekel a téma, tudsz valami linket küldeni, vagy bővebb felvilágosítást adni erről?
Nem tudom hogy ez igaz-e, de mielőtt mindenki baromi okosnak képzeli magát, talán kicsit tájékozódjon mielőtt leostobázza a kérdezőt. 2008-ban az egyik ismeretterjesztő csatorna egy tanulmányt készített Life after People (élet az ember után) címmel, itt letölthető:
Szakértők segítségével gondosan lemodellezték, hogy meddig maradnának fenn a fejlett civilizációnkra utaló jelek, ha nem gondoznánk őket tovább (mondjuk hirtelen eltűnne az emberiség). Mindössze 5-10 ezer év múlva SEMMI nem marad, semmilyen bizonyíték sem arra hogy léteztünk, kizárólag az marad meg, ami száraz, védett sivatagi barlangokba kerül. Ez azt jelenti, hogy ha pl. egy nagy háborúban visszazuhanna az emberiség a kőkorszakba, akkor kizárólag a kőkorszaki állapot nyomai maradnának fenn hosszútávon, ergo nem állíthatjuk hogy nem volt egy, kettő vagy három fejlett vagy fejlettebb fejlődési fázisa az emberiségnak csak azért, mert nincsenek nyomai. Ugyanis UTÁNUNK SEM maradnak nyomok. Még a felhőkarcolóinkból és csak hegyek lesznek, legfeljebb gondos kémiai elemzéssel lehet rájönni, hogy az ott nem természetes hegy. Fémszerkezetek dettó szétrohadnak, stb.
Szóval kicsit kisebb arcot és nagyobb műveltséget, kérem szépen...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!