Ellenállás vagy kollaboráció? Küzdelem a végsőkig vagy teljes behódolás?
re Stomp Dániel:
Kérlek tedd írj ki egy kérdést (jobb oldali menü/új kérdés) vagy kérdéseket, hiszen ez a honlap a gyakorikérdések.hu. Majd másold be ide a linket így én is értesülök, hogy érkezett egy újabb hsz a kérdésemre és amint ráérek válaszolok a kérdésedre amiről pedig te kapsz azonnali értesítést.
Kedves Árpád, kérésedre létrehoztam számunkra egy kvázi vitafórumot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1379..
Szeretném, ha a kért tartalmakat idődtől függően minél hamarabb ellenőriznéd.
Bázmeg ahogy olvaslak titeket (már azokat, akik hisznek ebben a fosságban), komolyan kezdem remélni, hogy lejönnek a kibekúrt gyíkjaitok és megsemmisítenek mindannyiunkat gigászi péniszükkel.
Megérdemeljük.
re: Stomp Dániel
úgy tűnik áttörtem a tűréshatárt és "valakiknek" nem tetszett a felvilágosító tevékenységem. Üzenetet kaptam a "moderátoroktól" kérdésemre miszerint ki (kik?)döntik el egy kérdés értelmességét és valósságát az Ezotéria topikban nem érkezett válasz.
az üzenet:"Tisztelt Felhasználónk!
Kérünk, hogy a továbbiakban használd rendesen az oldalt, ha még szeretnéd, több mint húsz értelmetlen válaszod és kérdéseid lettek törölve, a következő Ezotériába írt valótlan kérdés vagy hasonló válasz után törlődik a regisztráció.
Ezt az üzenetet az oldal készítőitől kaptad, kérlek vedd komolyan."
Ezek miatt nemsokára valószínűleg el kell hagynom az oldalt. Sajnálom a vita elmaradást. Én továbbra is folytatni fogom a küldetésem, amíg nem érkezik más parancs az Ellenállástól.
Megvan, hová lett 404, diator, és a többi elmebeteg :D
Látom, legalább a moderátorok normálisak!
Byebye Árpi, majd küldök vmi lapot a diliházba! (ha addig ugyan meg nem ölnek mindek a gyíkembereid):D
Hát, kérdező, úgy tűnik az oldal nem (sem) vevő a fosra, amit leírsz és amiben hiszel.
Tiszta szívből remélem, hogy egyszer rádöbbensz a "küldetésed" mélységes ostobaságára, értelmetlenségére és ürességére, és azt is, hogy addig minél kevesebb elmét fertőzöl meg a légből kapott hazugsággal, amit pontosan az olyan könnyen manipulálható, buta, unatkozó emberek miatt találtak ki, mint te vagy.
Hagyd el ezt az oldalt, és egyél jó sok fost!
... most direkt hülyéskedtek?
nem csoda hogy azt küldik.
engem is érdekel a téma és benne vagyok a témában nagyon,de én is egyetértek a szereksztőkkel, hogy sok hülye kérdés van pl: ez is hülye kérdés.
Utolsó vagyok.
Egyébként meg ha troll vagy, akkor le a kalappal előtted, nem vagy semmi!
Ha azonban nem, akkor az előbbi postom érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!