Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ellenállás vagy kollaboráció?...

Ellenállás vagy kollaboráció? Küzdelem a végsőkig vagy teljes behódolás?

Figyelt kérdés
Véleményetek szerint melyik a követendő magatartásforma az invázió után és miért (indoklással!). Szuicid attitűdnek tekinthető az ellenállás vagy sokkal inkább altruista? Megéri-e szembeszállni egy sokkal fejlettebb ellenséggel ha az esélyeink minimálisak. (provokátorok kíméljenek)
2010. dec. 9. 19:33
1 2 3 4 5 6
 31/51 BlackSword ***** válasza:
53%

persze, jönnek, meg jól partiba vágnak... főleg a gyk-n butaságokat kérdezket...

Nem jön senki, és semmi, és még invázió sem lesz...

2010. dec. 12. 21:57
 32/51 anonim ***** válasza:
93%

Kedves Szenthelyi Árpád, egy másik kérdésedben már igyekeztem vitába kezdeni Veled. A kulturáltság kritériumát továbbra is fenntartom.

Szóval ténynek tekinted, hogy Reptoid invázió közeledik. Rendben. De kérlek, hogy komoly választ adj a kérdésemre: Mire alapozod állításodat? Milyen tudományosan hitelesített adatra, megfigyelésre, kísérleti tapasztalatra hagyatkoztál, amikor kialakítottad az álláspontodat?

2010. dec. 12. 23:21
 33/51 A kérdező kommentje:
Láttam őket.
2010. dec. 12. 23:35
 34/51 anonim ***** válasza:
93%

Szeretném, ha tudnád, hogy semmilyen szinten sem ítéllek el vagy nézlek le az álláspontodért, és szeretnék Veled a lehető legkevésbé provokatív jellegű vitát folytatni. Szeretném, ha minden kérdésemet ennek tükrében vizsgálnád.

Mikor és hol láttad őket, pontosan milyen körülmények között?

Nagyon örülök, hogy válaszoltál a másik kérdésemre is, és jó lenne kihasználni a kommunikációs közeg adta lehetőségeket, és e két kérdésen keresztül több szálon folytatni a vitát.

2010. dec. 13. 00:04
 35/51 Zizo ; ***** válasza:
100%
Sztem azért írnak sziszegve, mert úgy, mint mi, ők is kimondják magukban a leírt szavakat, és nekik így természetes. Most gondolj bele, amikor a kis reptoidok tanulnak, akkor az úgy könyebb nekik, ha nem lenne sziszegve írva, értelmezni sem bírnák szegénykék :(
2010. dec. 13. 02:10
 36/51 anonim ***** válasza:
73%

Árpád Én hiszek neked, már elmondta az ellenállás vezetője is, először ebbe a rovatba tettem fel, csak a beépült reptoidek át tették máshova.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__1377336..

2010. dec. 13. 12:31
 37/51 anonim válasza:
100%
Szenthelyi Árpád egy kérdésem lenne feléd, a leölt Reptoidokat meglehet enni? mert mivel az ellenállásnál nem lesz lehetöség búzát termeszteni
2010. dec. 13. 19:23
 38/51 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy lenne hozzá gusztusod.
2010. dec. 13. 20:07
 39/51 anonim válasza:
miért? milyen a húsuk?
2010. dec. 13. 20:38
 40/51 anonim ***** válasza:
A trititánsok a reptoidok ősellenségei. Ők meg tudnak minket védeni tőlük.
2010. dec. 13. 22:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!