Ellenállás vagy kollaboráció? Küzdelem a végsőkig vagy teljes behódolás?
persze, jönnek, meg jól partiba vágnak... főleg a gyk-n butaságokat kérdezket...
Nem jön senki, és semmi, és még invázió sem lesz...
Kedves Szenthelyi Árpád, egy másik kérdésedben már igyekeztem vitába kezdeni Veled. A kulturáltság kritériumát továbbra is fenntartom.
Szóval ténynek tekinted, hogy Reptoid invázió közeledik. Rendben. De kérlek, hogy komoly választ adj a kérdésemre: Mire alapozod állításodat? Milyen tudományosan hitelesített adatra, megfigyelésre, kísérleti tapasztalatra hagyatkoztál, amikor kialakítottad az álláspontodat?
Szeretném, ha tudnád, hogy semmilyen szinten sem ítéllek el vagy nézlek le az álláspontodért, és szeretnék Veled a lehető legkevésbé provokatív jellegű vitát folytatni. Szeretném, ha minden kérdésemet ennek tükrében vizsgálnád.
Mikor és hol láttad őket, pontosan milyen körülmények között?
Nagyon örülök, hogy válaszoltál a másik kérdésemre is, és jó lenne kihasználni a kommunikációs közeg adta lehetőségeket, és e két kérdésen keresztül több szálon folytatni a vitát.
Árpád Én hiszek neked, már elmondta az ellenállás vezetője is, először ebbe a rovatba tettem fel, csak a beépült reptoidek át tették máshova.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__1377336..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!