A raptoidok miért támadnának meg minket? (többi lent)
Figyelt kérdés
Miért támadnának meg minket?Hogy lesz invázió akkor mikor lesz?Ha annyira akarják ezt a bolygót akkor miért mentek el róla?Ki fog nekünk segíteni?Kérem mondjatok el nekem mindent a raptoidokról!!!KÖSZI2010. dec. 7. 21:39
31/38 anonim válasza:
Árpád, akkora f@sz vagy, de szétröhögöm rajtad az agyamat
32/38 anonim válasza:
Akkor a jő szürkék a gonosz hitlert támogatták, míg a rossz raptoidok akik most igaázni akarnak pedig a jó szövetségeseket ? Van ennek értelme?
33/38 anonim válasza:
Aha.. Szóval azért kell hinni a föld leigázásában idegen fajok által töretlenül, mert az XY a NO NAME weboldalán ezt terjeszti! Hatalmas érvek, gratula!
Amúgy sokan élnek abból hogy ilyen fantasy elméleteket gyártanak, írnak róluk egy-két könyvet, és Árpiék meg isszák minden szavukat.
34/38 anonim válasza:
Ez nem a jó és a rossz harca Zoli. Ez történelem és ezek a tények.
35/38 anonim válasza:
amúgy szerintem árpi is tudja hogy hülyeség, csak unatkozik otthon aztán itt trollkodja ki magát :D
36/38 anonim válasza:
Szerintem sajnos nem tudja... ö ennyire elmeroggyant, hogy elhiszi amit beszél..
37/38 BlackSword válasza:
Árpika!
Mikor álltál Te ellent? Mikor ki akartak venni a kádból?
38/38 anonim válasza:
Nem lesz itt semmi invázió!Ufókban/Ufónautákban hiszek,de abban nem hogy inváziót terveznek ellenünk,meg hogy elfoglalják a földet...szerintem teljesen más okból látogatnak minket,nem ártó szándékkal jönnek.SZERINTEM!:)Mindenki azt hisz amit akar,de nem kéne terjeszteni az invázióról alkotott elméleteket,vannak akik könnyen elhisznek mindent,sőt bepánikolnak,megíjednek...majd kiderül mi lesz!Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!