Szerintetek egy intergalaktikus háborúban a raptoidok, a klingonok, a plejádok, vagy a birodalmi erők győznének?
"fiktív fajokról" ???
Istenkáromlás!
Szerintem Kirk kapitány győzne MR. Spock-kal az oldalán a U.S.S. Enterprise bevetésével. :D:D
ne haragudj de úgy érzem ez poén kérdés, mivel a klingonok a Star Trekbe voltak, így én is poénra vettem a figurát, ha nem baj. :D:D
aztán lehet tévedtem. ;)
üdv
25/F
LastOne.Left
Te Árpi. :)
Honnan valóak a reptoidok akkor? Nem lehet, hogy a dinoszauruszok egy intelligens, gondolkodó faja került tovább a földi életből egy kicsit beljebb az univerzumba?
üdv
25/F
LastOne.Left
Már leírtam az egyik kérdésnél:
"
A történet dióhéjban a következő:
A reptoidok itt éltek a Földön, azonban valami miatt - ennek oka számomra sem ismert - nagy részük a bolygó elhagyására kényszerült.
Az itt maradtak pedig a föld alá települtek, átadva a terepet az emberi fajnak. Az itt maradt reptoidok képesek elrejteni valódi alakjukat a laikusok elől.
A történelem folyamán többször is beavatkoztak az emberi történelem, magukat istennek láttatva az emberek előtt, és rabszolgaként használva őket. [link] Pl. egyiptomi, sumér, kínai alkotások tanúskodnak erről.
Az inváziót eredetileg korábban tervezték, az 1940-es évek körül."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!