Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Láttak már plejádokat az...

Láttak már plejádokat az emberek? Vagy honnan tudjuk hogy néznek ki?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 17:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
hülye kérdésre hülye válasz. Am nekem a múltkor bauxit-ot akartak adni,Tarhonyáért!
2010. dec. 4. 19:42
 22/37 anonim ***** válasza:

OMG, pedig igazán elfogadhatnád a gyerekek válaszát, hisz a kortársaidnak hasonló véleményük lehet a dologról. Amúgy Saten mutatott.. izé, valami három szóból áll az új neve... szóval ő mutatott egy képet is, te mégis megszóltad... Most azzal az erővel hogy léteznek, miért ne lehetne Saten az? (vagy mi a neve)

Amúgy valójában fényből állnak mert fénylények, és ezért nem néznek kis se meg be se, csak egyszerűen visszaverődnek a tükörről... BASSZUS! itt van előttem egy tükör, és látok benne egy plejádot! Milyen jóképű... Ha meleg lennék akkor elhívnám randizni is.. Kit érdekel! ADD IDE A JOBB MARKOD TE GONOSZ IDEGEN!

2010. dec. 4. 22:39
 23/37 anonim ***** válasza:

Utolsó te kész vagy! :'DDD

Egyébként ha ismertek leszbikus plejádot akkor mutassatok már be neki cukifalatok ;)

2010. dec. 4. 23:09
 24/37 anonim ***** válasza:

Nem régen olvastam először a plejádokról de amit eddig tudok az az, hogy férfi alakot viseltek azok a példányok. Nő nincs köztük?

Tolnák egyet!

2010. dec. 6. 15:59
 25/37 anonim ***** válasza:

23:09

Ha küldesz egy képet magadról, megbeszélhetjük személyesen, hogy ismerek-e olyat ;)

2010. dec. 9. 22:00
 26/37 anonim ***** válasza:
Utolsó: Tudom mire megy ki a játék :DD
2010. dec. 10. 13:04
 27/37 anonim válasza:
Onnan tudjuk, hogy néznek ki, hogy volt aki látta, találkozott velük és megosztotta ezt az információt. A plejádi csillagrendszerben lakó emberek ugyanúgy az emberi fajhoz tartoznak mint mi, azonos génkészlettel rendelkezünk. Ök a fejlödés útján a mi idösebb testvéreink, mi még viszonylag fiatal faj vagyunk. Keress rá a googléban Billy Meyer -re. Ö fizikai szinten találkozott velük, de sokan vannak akik pszichikus szinten létesítenek kapocsolatot (telepátia, chanelling). Ilyen pl Ivo Benda és csapata. Ha érdekel a téma olvasd el "Tanulságos beszélgetések barátaimmal a világürböl" c. könyveit. Sok plejádi ember születek a Földre meghatározott feladattal. Ezt is Tölük tudjuk (lásd pl Alaje videóit a youtube-on). Üdv!
2010. dec. 11. 08:04
 28/37 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Azt kifelejtettem, hogy ettől függetlenül még várom a képed. Ha küldesz egy e-mailt akkor én visszaküldöm az e-mail címet! :D

2010. dec. 11. 16:39
 29/37 anonim ***** válasza:
2011. febr. 26. 18:51
 30/37 anonim ***** válasza:

megint ez a video? áááhhh...

Egyébként azt hogy láttak e már plebájokat az emberek elég kétséges.. De én még is hiszek bennük, mert hinni akarok...

2011. febr. 26. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!