Láttak már plejádokat az emberek? Vagy honnan tudjuk hogy néznek ki?
OMG, pedig igazán elfogadhatnád a gyerekek válaszát, hisz a kortársaidnak hasonló véleményük lehet a dologról. Amúgy Saten mutatott.. izé, valami három szóból áll az új neve... szóval ő mutatott egy képet is, te mégis megszóltad... Most azzal az erővel hogy léteznek, miért ne lehetne Saten az? (vagy mi a neve)
Amúgy valójában fényből állnak mert fénylények, és ezért nem néznek kis se meg be se, csak egyszerűen visszaverődnek a tükörről... BASSZUS! itt van előttem egy tükör, és látok benne egy plejádot! Milyen jóképű... Ha meleg lennék akkor elhívnám randizni is.. Kit érdekel! ADD IDE A JOBB MARKOD TE GONOSZ IDEGEN!
Utolsó te kész vagy! :'DDD
Egyébként ha ismertek leszbikus plejádot akkor mutassatok már be neki cukifalatok ;)
Nem régen olvastam először a plejádokról de amit eddig tudok az az, hogy férfi alakot viseltek azok a példányok. Nő nincs köztük?
Tolnák egyet!
23:09
Ha küldesz egy képet magadról, megbeszélhetjük személyesen, hogy ismerek-e olyat ;)
Utolsó vagyok:
Azt kifelejtettem, hogy ettől függetlenül még várom a képed. Ha küldesz egy e-mailt akkor én visszaküldöm az e-mail címet! :D
megint ez a video? áááhhh...
Egyébként azt hogy láttak e már plebájokat az emberek elég kétséges.. De én még is hiszek bennük, mert hinni akarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!