Láttak már plejádokat az emberek? Vagy honnan tudjuk hogy néznek ki?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 17:55
11/37 Nostro the overlord válasza:
Az is sajnos anyukám képe elveszett amikor formáztam a vinyómat de öcsém első dolga volt, hogy csináljon magáról egyet :)
12/37 A kérdező kommentje:
Adna végre valaki normális választ is amibe nem csak az ál hogy nincs UFO meg hogy a tesója is UFÓ és webkamozik? UFO kutatók válaszoljanak inkább mert gyerekek ökörségeire nem vagyok kíváncsi!
2010. dec. 4. 18:46
13/37 anonim válasza:
csak kérdés, kedves Nostro the overlord! Te bírod 404-et? Mostanában ugyanis az a hír járja róla h megeröszakolt egy 13 éves kisfiút.
14/37 Nostro the overlord válasza:
Nem vagyok már gyerek... amúgy mielőtt még ennyire belejössz a vitatkozásba inkább gondolkodj el mi is valójában az ufo (Unidentified flying object)
15/37 Nostro the overlord válasza:
Megmondom neked őszintét... soha nem olvastam el 404 válaszait mert túl hosszúak voltak :D így nem tudok róla véleményt alkotni ;)
16/37 anonim válasza:
akkor te egy boldog félplejád lehetsz :)
17/37 Nostro the overlord válasza:
Ja egy kemény, okos és boldog félpejád vagyok :) de most egyenlőre bye ;)
18/37 anonim válasza:
A plejádok közöttünk élnek, és nem tudjuk őket megkülönböztetni a hétköznapi emberektől, mert emberi alakot viselnek.
19/37 anonim válasza:
eheheeeee! ez jó poén volt utolsó! menny és publikáld a hülyeségeidet máshol!
20/37 A kérdező kommentje:
18:56
Na ilyen válaszokra vagyok kíváncsi.Ez egy értelmes válasz volt köszike! :D
2010. dec. 4. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!