Most minden kiderül?!
bocsánat, nem téged akarlak bántani...
ma volt téma ez az ufo dolog, apum... "és még van olyan hülye, aki elhiszi, hát kezdek undorodni ettől a világtól"
"és még van olyan hülye, aki elhiszi,..."
a mondat ezen részével én is egyetértek. :)
ma 20:04, ez érthető.
Gondolom azok az emberek nem elégedettek az itteni életükkel, ezért várják, hogy jöjjenek az UFOk. Mert azért az átlag embernek nincs ideje, hogy ilyenekkel foglalkozzon, mert leköti a saját dolga. Őket becsülni kell, mert mi lenne mindenki ilyen ufomániás lenni?! A világ nem fejlődne semmit, mert mindeni az ufőkat kutatná és várná. :)
A NAS bejelentése meg sem melít holmi Ufó-kat. Csak annyit tartalmaz,hogy a kutatásokat más irányban is érdemes folytatni.
Ami a WikiLeaksot illeti,mostanában elég nagy botrány van körükötte! Nem tartom igazán hiteles fórumnak.
Utolsó:
Pontosan tudom mit tartalmaz a NASA jelentése és milyen következtetést fognak levonni belőle.
A wikileaks pont azért hiteles oldal mert nagy botrányt kavart, látszik a nagyhatalmak vezetőin, hogy ezt nem kéne, az inter pool meg már kőrözi az alapítót, hogy minél hamarabb lekapcsolják a wikileaks-et felsőbb utasításra.
Ebben van igazság, hogy a wikileaks körül mosz dúl a balhé... Viszont ezzel hatalmas reklámot is csináltak... Így mivel a botrány miatt mindenki készpénznek veszi amit ott olvas, így könnyű belecsempészni és elhitetni egy-két kacsát is... Rem érted mire gondolok...
Szóval engem nem győzött meg, hogy ez is igaz lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!