Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Fontos! Mi zörög a padláson...

Fontos! Mi zörög a padláson UFO vagy szellem vagy mi? Mi a teendő?

Figyelt kérdés

UFO vagy szellem? Meghalt a szomszéd néni és azóta van ez a zörgés, de se nem macska semmi nincs fenn, és nem kis zörej hanem nagyon hangos. Már úgy fél az egész család, én is sírva fakadtam a félelemtől. Ez már kb. két hete folyik, azóta mióta a szomszéd néni meghalt, és csak este 9 és hajnali 4 óra között. Nappal nem! Nappal fel szoktunk menni a padásra ma is felmentünk és nem volt ott senki és semmi. De este amikor ezek a zörgések vannak, senki nem mer felmenni mert mindenki fél.

Most azon vagyunk hogy egy bibliát nyitvahagyunk a padláson és egy fehér gyertyát fogunk meggyújtani hátha vége lesz ennek. Ha nem, a bátyám azt mondta kikell hívnunk egy szakértőt mert ez már nem állapot!

Az ablakok ajtó csukva van, nem tud bemenni semmi.

A hang pedig olyan hang amit állat nem tud csinálni. Olyan a hang, mintha 2 kilós acélgolyó esne a padlóra és gurul. Ha van valakinek hasonló élménye vagy ért ehhez az könyörgök segítsen! Légyszi ne gúnyolódjatok mert nem hülyéskedek! Én is csak akkor hittem el amikor meghallottam.

2010. nov. 29. 00:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/133 anonim ***** válasza:
76%
Te, még az is lehet, hogy egy hajléktalan felköltözött oda. Erre nem lehet esély?
2010. nov. 29. 01:22
 12/133 A kérdező kommentje:

igen mondta a bátyám hogy felmegy de aztán nem mert felmenni mert fél. így most könnyen beszéltek de ha itt lennétek és hallanátos ti se mernétek felmenni!

Mi is gondoltunk arra h valaki ilyezget! De anya azt mondja hülység ki akarna ilyezgetni minket, viszont ő is halja mindenki halja és minden éjjel ugyan az a golyó esik le és gurol de HANGOSAN!!!!!

2010. nov. 29. 01:24
 13/133 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a bibliát feleslegesnek tartom, de az nem rossz ötlet, ha kivilágítjátok a padlást pár éjszakára.
2010. nov. 29. 01:24
 14/133 anonim ***** válasza:
76%

Értem. De ne félj már ennyire, hidd el, hogy szellemek nem léteznek :) UFO meg biztos nem fog golyókat gurítgatni a padláson. Kell rá valami reális magyarázat, és biztos valami banális dolog lesz.

Nálunk pld. volt olyan, hogy kopogtattak minden éjjel a padláson. Sokáig hallgattuk, és hónapok múlva rájöttem, hogy a kábeltévé tányérja a kéményhez volt rögzítve, és mikor fújt a szél, a parabola szára a kéményhez ütközött, és közben olyan ijesztő volt a hangja, főleg éjjel, mintha valaki kalapált volna felettünk. De szellemre és ufo-ra sosem gondoltam, mert nem hiszek bennük.

2010. nov. 29. 01:27
 15/133 A kérdező kommentje:

Köszi hogy hiosztek nekem azt hittem hülya válaszok jönnek!

Igen bárki felmehet a padlásra mert kívül van a feljárat! Kerítés a ház körül, de hátul a szomszéd át tud jönni!

De lehet az lesz hogy egyszer vesszük a bátorságot és felmegyünk de nagyon félünk!

2010. nov. 29. 01:27
 16/133 anonim ***** válasza:
100%

:)) Szerintem én vagyok az egyetlen válaszolód (aki ébren van még ilyenkor)... és én hiszek neked, de a szellemes storyban nem hiszek.

Vegyétek el a létrát amúgy, és vigyétek be a házba éjjelre.

2010. nov. 29. 01:29
 17/133 A kérdező kommentje:

Ez valami golyó nagy golyó amit leesik a padlóra és GURUL sokáig! Lehet hogy valaki ilyezget minket? De mondom ma délután is fenn voltunk és semmi nem volt fenn. De bárki bemehet mert nyitva az ajtaja. sőtt kilincsre sincs bezárva.

Tárva nyitva van!

De állat nem tud leejteni egy hatalmas golyót minden éjjel és gurul!

2010. nov. 29. 01:31
 18/133 A kérdező kommentje:
de nem létra van hanem kiépített lépcső az a baj
2010. nov. 29. 01:32
 19/133 anonim ***** válasza:
74%
Másik meg, hogy ha laktok ott 3-an, vagy 4-en, akkor nem kell félni, meg kell nézni, mi az. Visztek lapátot, seprűt, jó erős elemlámpát és határozottan, nem félve, megnézni, mi a fene az.
2010. nov. 29. 01:32
 20/133 anonim ***** válasza:
74%
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy valami kisméretű állat lesz a bűnös. A golyó hangja, ahogy gurul, azt okozhatja bármi.. hogy pld. belerúg az állat valamibe, és elgurul... éjjel nagyon fel tud erősödni minden hang. Amit nappal észre sem veszel, az éjjel sokkal zavaróbb.
2010. nov. 29. 01:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!