Szerintetek az ufok mennyire erősek? Tudnak futni?
Figyelt kérdés
Saten emgerősítését várom2010. nov. 23. 18:30
21/28 anonim válasza:
Ja értem köszönöm. Tényleg ufo, és nem ufonauta, néha én is össze keverem őket. Bocsi. És kösz hogy leírtad.
22/28 A kérdező kommentje:
TROLL!!!!!!!!!!!!!
2010. nov. 23. 22:37
23/28 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a lycanok de ők nem idegenek hanem a földön élnek. A van helsingbe szinte tökéletessen ábrázolták a kinézetét :D. Igazából ez egy másik faj, lycanthropy, csak van emberi formájuk is.
25/28 anonim válasza:
Nincsenek farkasemberek, és nem tudom, honnan gondolják ezeket az idegen fajokat. Én is ki tudok találni ilyent.
26/28 anonim válasza:
Valójában az egészet én találtam ki, szóval megelőztelek. Na jó, csak néhány fajt találtam én ki, amikor még csak 200 éves voltam. (Hát igen, azóta nem iszok emberi vért, csak állatit, és csillogok a napfényben.) Aztán ezek a hülyék meg tovább nyomták a hülyeséget. Most néztem csak meg hogy mennyi lényt találtak már ki. Hát igen :)
Amúgy az ufók nem olyan erősek, ha arról a meteorológiai ballonról van szó, amit nem ismersz mert tanulatlan vagy, és valószínűleg nem is tudhat futni egy ilyen. Durranni tud oszt leesni.
27/28 anonim válasza:
Szerintem rövidtávon jók csak! utána megfájdul a térdük!
28/28 Valaki Renáta válasza:
Futni? Hát az attól is függ náluk milyen a gravitáció, az is lehet, hogy ha akarnának sem tudnának futni, mert például csak lebegni tudnának stb.:)
Egy biztos a sötétebb színűek úszni nem tudnak itt a Földön:)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!