Szerintetek az ufok mennyire erősek? Tudnak futni?
Figyelt kérdés
Saten emgerősítését várom2010. nov. 23. 18:30
11/28 anonim válasza:
itt vannak az idegen fajok leírása, amik a fényszövetségben benne vannak. Az én idegen fajom a utolsóknál van.
12/28 anonim válasza:
Nem értem, ezeket honnan tudják :D
13/28 anonim válasza:
Látom még új vagy üdv az oldalon. Diator vagyok akit mindenki kioktat. És hogy honnan tudom, onnan, hogy itt az oldalon linkelte valaki. És sokat olvasok. Hát ennyi.
14/28 anonim válasza:
Köszi, igazából nem vagyok új, csak még régen volt itt egy felhasználóm, de nem tudtam az emailt :)
15/28 anonim válasza:
De még mindig nem értem, ezeket honnan veszik.
16/28 anonim válasza:
160-1600km keresztbe az anyahajó? Honnan építenek ilyeneket már ha igazak?:O
17/28 anonim válasza:
Hát sok év alatt gondolom ,de lehet hogy nekik pár napig tart. 15 millió éves könyvtáraik vannak, ami hatalmas tudást rejt magában. És hát ezeket a űrhajókat a mély űrben tartják hiszen elég nehéz lenne vele leszállni egy bolygóra, gondolom.
18/28 anonim válasza:
Az UFO nem tud futni mivel az az ürhajójuk :D
Az ufonauta viszont tud.Mért ne tudna.Minden szárazföldi gerinces faj tud futni.
Hány éves vagy? 7? 8?
19/28 anonim válasza:
Könyv molynak igaza van, ő nagyon okos!
Egyébként könyv moly ha meg kérhetlek leírod a találkozásod az idegennel, nagyon érdekelne. Rémlik, hogy már valahol leírtad, de sajnos nem emlékszek rá.
20/28 anonim válasza:
Akkor valakivel összekeversz mert én nem találkoztam velük. UFO-t láttam. Semmi hangja nem volt. Sárga, kék, piros és zöld színek villogtak körbe a szélén. Ennyi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!