Minden nap körübelül 18-órakkor tűnik fel már elég régóta nézzük apával , hogy mi lehet ez a jelenség. Az égen egyszercsk felemelkedik egy erős fényű csillagszerú valami és pár perc mulva el is tűnik! a közelümkbe nincsennek katonai illetve meteorológiai állomások!
nekem volt olyan, hogy haveri társaságban felmutattam kicsit álmosan: -de szép a telihold! mindenki odanézett, én meg rájöttem hogy tök felhős az ég, és a teliholdam a 2 méterre levő villanyoszlop volt :D
2010. nov. 14. 11:30
12/22 anonim válasza:
11:19- ez nagyon zsír, ma én is megnézem:)
2010. nov. 14. 11:32
13/22 anonim válasza:
Én is tegnap láttam egy csillagot nagyon fényes volt még az esthajnal csillagnál is :) gyönyörű volt. Annyira világított hogy csak na. Nagyon meg lepet és nagyon szép volt.
2010. nov. 14. 12:23
14/22 anonim válasza:
ha tudsz akkor rakj fel képet
2010. nov. 14. 12:24
15/22 anonim válasza:
Merrefelé laksz az országban? Úgy értem, honnan látod ezt? Nem muszáj várost/községet írni, elég a megye is :)
Amatőrcsillagászkodni szoktam mostanság, de nem tudok arról, hogy a közelben ólálkodna kisbolygó, vagy üstökös, esetleg meteorraj.
Érdekes és szép jelenség lehet, de tényleg valószínű, hogy 'csak' egy mesterséges objektum, űrállomás, vagy műhold, ami visszaveri a fényt.
2010. nov. 14. 12:38
16/22 anonim válasza:
1. Fényképet kérek
2. pontosabb leírást milyen színű, kb mekkora, milyen magasságban, hova mozog
3. mióta észleled
2010. nov. 14. 12:38
17/22 BlackSword válasza:
Nyomjelző lövedék, tüzijáték, helyzetmeghatározó lövedék,világítórakéta... És még bármi egyéb is lehetett...
De én tudom, hogy nez egy xindi támadás előőrsének a jeladása... A trópusokon meleg van, félmeztelen mulat lányok szaladnak ki az égő dzsungelből... GYŐZNI FOGUNK!!!!
2010. nov. 14. 17:33
18/22 A kérdező kommentje:
Szécsénybe lakok és, Dél nyugatra van Balassagyarmat, de inkáb egy picit délebre! szokott nem gyarmat felett atóól barráb
2010. nov. 14. 18:50
19/22 A kérdező kommentje:
erőteljes fehér fény és csak egy percig látható egyhelyben , nem hiszem műhol mert az magasabban van és gyengébb fényű! Holnapra talán letudom videózni vagy fényképezni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!