Mi lehet ez az égen?
Figyelt kérdés
Minden nap körübelül 18-órakkor tűnik fel már elég régóta nézzük apával , hogy mi lehet ez a jelenség. Az égen egyszercsk felemelkedik egy erős fényű csillagszerú valami és pár perc mulva el is tűnik! a közelümkbe nincsennek katonai illetve meteorológiai állomások!2010. nov. 14. 10:29
1/22 anonim válasza:
te biztos olyan jól tudod, hogy milyen katonai, meteorológiai állomások, hőlégballonok, repülőgépek, radarok satöbbisatöbbi vannak a fejed fölött, csakis kis zöld lények lehetnek
2/22 anonim válasza:
Talán fotózd le, és akkor többet tudunk mondani.
3/22 anonim válasza:
Hm még nem láttam de lehet, hogy ma meglesem hátha én is látom. Merre laksz egyébként? Mert, ha ott ahol én vagy közel akkor lehet, hogy látni fogom én is :D
Én mostanában olyat szoktam látni, hogy fehér csillogó valami ( olyasmi mint az Esthajnalcsillag- de amúgy nem az ) és mozogni szokott... De azt hiszem ez valami műhold lehet.
4/22 anonim válasza:
Sziasztok!
Én nem vagyok az a kifejezett "UFO-hívő", de a minap este én is felfigyeltem valami ilyesmire.
Ennek a csillagszerű dolognak van a legnagyobb fénye, és hol világít, hol eltűnik az égen, ráadásul mozog, bár nem olyan látványosan.
Off: én is kíváncsi lennék mi lehet ez.
5/22 A kérdező kommentje:
nem hiszek ijenekbe ! fogalmam sincs mi lehet ez de ma is megfogom nézni és lefényképezem, van apának elég jó gépe malyd azzal!
2010. nov. 14. 11:07
6/22 A kérdező kommentje:
én csak annyit látok hogy felemelkedik elég gyorsan és aztán nagyon erős fényt bocsályt ki, pár pillanat mulva el is alszik vagy eltűnik!
2010. nov. 14. 11:08
8/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!