Kedves 404, szerretném megtudni hogyan fejlesztette ki ilyenre a képességeit, hogyan fejlesztette magát a "távoli kapcsolatteremtésben"?
azért kérdezem mert agykontrollos vagyok de fogalmam sincs hogy hogy csináljam
tudom hogy önnek kb 10 évbe telt mire létrejött a kapcsolat.:(
nagyon szeretném ha válaszolna ,a múltkori kérdésemre válaszolt , azóta nem látom sehol:(
404! ez valami eszméletlenül érdekes
köszönöm a választ,habár én még csak óvodásnak számítok az agykontrollba ,még nagyon sokat kell növelnem a hitem:(
Én szoktam meditálni de még olyan mélyre nem mentem le hogy transzba essek.Mély transzba esni nagyon nehéz.Tudom mert tanulok kungfu harcművészetet és ott tanították a meditálást.De nekünk nem kell transzba esni,csak felszínesen meditálunk,hogy felfrissüljön a test és a lélek,de nem megyünk le mély transzba és nem is kell.Mióta meditálok azóta jobban megy a tanulás is.Azelőtt rossz jegyeim voltak,de ha hiszitek ha nem a meditáció segített.Ma már alig tanulok itthon,órán megjegyzem amiket mond a tanár.A mesterem azt mondta elméletileg lehetséges amiket leír,magasan fejlett relaxációs, koncentrációs transz gyakorlat kell hozzá,plusz sok-sok akaraterõ.De nekem akkor is hihetetlen.És az hogy még a telepátiát is tudja használni a kettő együtt ez már nekem sok.Én is szeretném ezeket a dolgokat gyakorolni de nincs rá időm.Sok a dolgom.Majd ha elvégeztem a sulit utána.És a legjobb az egészbe hogy bárki tud meditálni,nem kerül pénzbe :D mert a mai világban mit kapsz ingyen?Semmit...
Ja és ne bántsátok már 404 et nehogy megint elmenjen ok?Biztos azért irkál ide mert máshol bolondnak néznék és nincs akinek elmesélje az élményeit.Pedig elméletileg megtörténhet,nem mondott hülyeséget,csak más kérdés hogy igaz e!Ha ez igaz akkor csak gratulálni tudok!
15:45 jól mondod
nem értem hogy az átlagember miért olyan racionális:(
11-09 22:08 kedves válaszoló! elég durva hogy 15éve van 1chip a fejedben sajnos muszáj rád írnom mert bolond vagy és takarodj el a hazugságoddal együtt!
kedves 404!
BIZONYÍTSD MÁR HOGY LÁTTÁL ŰRLÉNYT
INTERNETEN KERESZTÜL BÁRMIT KILEHET ÍRNI!!!
ÉS IGEN UNOM EZT A 404ES HÜLYESÉGET!
azért van hogy mindig éjszaka ír mert nappal keresi a sok szöveget amit ide kirak vagyis kamuzik gondolom ti mint beveszitek az e-fajta F'szságot! mert bolondok vagytok!
közben ő meg biztos röhög mint 1őrült! ez az ember kizárt, mondom, kizárt! hogy 50év feletti legyen ! de ha mégis akkor no komment -.-!
ezt utálom a lányokban ... pofáznak interneten keresztül viszont ha meg oda sétálok akkor máris térdre rogy mert szétütöm a pofájukat másnéven te ehez értesz kislány
javaslom kussolj mert szánalmasan blöffölsz ami elég érdekes mert akinek ilyen nagy a pofája az csak ennyit tud?
gyenge ismétlem gyengeeee
na pá te 3szemü bagoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!