Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kinek sikerül "látni" a...

Kinek sikerül "látni" a "homlokával", a belső miriggyel? Hogyan fejlesztette ki, és kb. mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 18:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Nekem sokszor sikerül, általában mikor elkalandoznak a gondolataim :) Az szokott tetszeni. :) Én nem fejlesztettem, én így születtem.
2011. márc. 3. 18:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

A belso erzekek es a belso hangokra gondolsz, csak talan rosszul irtad ki ezt a kerdest.

Ezeket kell fejlesztened, a belso erzekeidet!

2011. márc. 3. 19:32
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Semmelweis forog a sírjában!
2011. márc. 4. 10:19
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
Küklopsz??????
2011. márc. 4. 14:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmelweiss Ignác? Tudtad, hogy diliházban halt meg? Nem becsülték meg, megbélyegezték, mert olyasmit látott, amit senki más nem hitt el neki. Ha a sírjában forog, akkor az nem a kérdező miatt van.

A tobozmirigyre gondolsz, ahogy hallottam születtek róla kül. tanulmányok, de nem ástam bele magam. Számomra a "belső szem" kimondottan olyan érzés, mintha az agyamon belül lenne. Talán ez a képzelet. Nagyon jó dolog fejlesztése. Elalvás előtt, a hipnagóg állapotban (félálom) jelentkező képeket ezzel látod, úgyhogy érdemes innen kiindulni, ha odafigyelsz, koncentrálsz rájuk, idővel élesebbek, konkrétabbak lesznek...

2011. márc. 4. 21:43
 6/14 anonim ***** válasza:
61%

A hidasgyík ma is lát vele.

Évmilliók alatt fejlesztette ki, és nem túl hatékony, mert a fejlettebb lények már nem használnak ilyet (inkább kifejlesztettk a hajlékonyabb nyakat).

Ma ez egy mirigy az agyadban, amelyik olyan anyagokat termel, amelyek a tested irányítják, és már nem alkalmas a látásra. Koponyacsont mögül amúgy sem látna sokat...

2011. márc. 4. 23:26
 7/14 homo ludensz ***** válasza:
100%
A 3. szemre gondolsz?
2011. márc. 5. 12:29
 8/14 A kérdező kommentje:
igen
2011. márc. 5. 18:48
 9/14 homo ludensz ***** válasza:
100%
A 3. szemmel való látást úgy képzeld el mint mikor a horizonton felkél a nap és lassan betölti fényével az általad látni kívánt objektumot esetleg személyt. Nem az ismert fizikai törvények szerint látsz,de mégis eltudod mondani,le tudod írni hogy mit láttál esetleg egy személyre vonatkoztatva.
2011. márc. 5. 20:36
 10/14 A kérdező kommentje:

20.36-os-nak

Te mennyi idő alatt fejlesztetted ki, és milyen módon?

2011. márc. 5. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!