Kedves 404, szerretném megtudni hogyan fejlesztette ki ilyenre a képességeit, hogyan fejlesztette magát a "távoli kapcsolatteremtésben"?
azért kérdezem mert agykontrollos vagyok de fogalmam sincs hogy hogy csináljam
tudom hogy önnek kb 10 évbe telt mire létrejött a kapcsolat.:(
nagyon szeretném ha válaszolna ,a múltkori kérdésemre válaszolt , azóta nem látom sehol:(
Tőlem kaptál egy zöld kezet, kedves utolsó, mert nem szeretem, ha valakit csak azért néznek hülyének, mert a tapasztalatai és hite nem egyezik a többségével :)
Ha mindig ők uralták volna a világot, még mindig botokkal kergetnénk egymást a pusztán... (mert ugye ki hallott már olyan baromságot, hogy egy halom fémmel és műanyaggal én a világ másik végén élő emberrel tudok beszélni... meg hogy valami fényt ad, de nem füstöl és nem ég el... ugye? :) )
Kedves kérdezo...
Hogy érted azt hogy te agykontrollos vagy?
:/
Amúgy én nem hiszek azokban a valamikben amiket az emberek azonosítatlan repulo tárgyakként írnak le de nem lehet,hogy 404-et is ök vitték el és azért nem jelentkezik?
(nem szivatásként csak, hogy legyen min gondolkodnotok)
Mer szerintem ha ilyen UFO tudós....lehet ,hogy túl sokat tudott nem?
Na jó egy picit szarkasztikus vagyok de tényleg ne vegyétek zokon! :)
Kedves kérdező!
Bizonyára az agykontrollos vagyok kifejezésen arra célzott, hogy Ön ismeri az agykontrollt. Talán nem csak hogy ismeri, de esetleg rendszeresen is fejleszti ezt a képességet s így a misztikusnak hitt, ám valójában természetes és hasznos intuíció avagy megérzőképesség rendkívüli fokozására is használja. Az agykontrollal bármit el lehet érni, feltéve, ha hisz benne. Az agykontroll nem vallás. Ateista ember ugyanúgy megtanulhatja elméje hatékonyabb használatát mint az istenhívő, ahogy világnézetétől függetlenül mindenki megtanulhat például úszni is.
Az átlag ember elméjének és képességeinek csupán mintegy 2-3%-át használja ki (ami drasztikusan hangzik de sajnos így van), ellenben aki rendszeresen tornáztatja az agyát, az többre is képes, ilyen pl. a telepátia.
Én megtanultam használni agyam azon részét, mellyel gondolataim vagy érzéseim egy másik B egyénre átviszem anélkül, hogy a B személy velem bárminemü, az érzékszervek által létesített összeköttetésben álna. Tehát tételezzük fel, hogy én vagyok az "A" személy, aki a "B" személynek küld információt, vagy érzéseket úgy, hogy az "A" és a "B" személy egymástól oly távol van elkülönítve, hogy egymással szóval vagy jellel nem érintkezhetnek, csak telepátiával. Az "A" személy átsugározza gondolatainak intenziv koncentrációját vagy erős akaratát a "B" személynek hogy megérezze és megtudja. A "B" személy mivel az agyának ki van fejlesztve azon része amivel a telepátiát tudja alkalmazni, rögtön megérzi az "A" személytől importált felkérést, és fogadja. A Telepátia az emberiség szemszögéből egyenlőre nem tartozik bizonyított természeti jelenségek sorába s így az ember kételkedve, gyanakodva vesz tudomást létezéséről. Az emberek a média hatására szocializálódnak és nem önmaguk képességeinek elsajátításával szerzik be az információkat a külvilágról.
Az átlagos hétköznapi embernek csodának számít a telepátia, ám nem az, csupán az agy azon részének igénybevétele, aminek elsajátítáűsát az iskolákban nem taníttatnak meg s ezért nem elfogadott. Az embereknek csak az az elfogadott amit az iskolákban tanítottak neki, és csak abban hisz, amit a társadalom elhitet vele.
Elmesélem az én legelső kapcsolatfelvételem a Kriariaxokkal, hogy legyen nektek min nevetni.
Én az idegenekkel nagyon nehezen tudtam felvenni a kapcsolatot, mivel ehhez a telepátia önmagában kevésnek bizonyult. Rájöttem, hogy a telepátiát csak azzal a személlyel tudtam gyakorolni, akit jól ismerek. Vagyis hiába akarnám felvenni egy Kanadai emebrrel a kapcsolatot, ha azt sem tudom kihez küldjem az elmém jeleit. Csak az ismerőseimmel gyakorolhattam. Márpedig egy idegent ugye nem ismer az ember, és ahhoz hogy a telepátiát alkalmazhassam feléjük, tudnom kellett egy alapismeret amin elindulhattam.
Ekkor a meditációt kereszteztem a telepátiával. A testem tudatosan ellazítottam, és csak szellemileg voltam ébren. A környezetből kikapcsolódtam, a világ létezését teljesen elfelejtettem. Megszűnt minden zaj, és az agyam csak az idegenekre koncentrálódott. Az egész meditáció 3 órán át zajlott, de nekem csak 5 percnek tűnt.
A meditáció hatására a tudatom összpontosított az idegenekre, szellemileg kerestem az ismeretlent, majd a telepátiát is bevetettem és ebből kibontakozott a tisztánlátás és nemsokkal erre rá éreztem egy felém áradó jelet, és fogadtam azt a jelet. Az a jel rossz érzést keltett bennem, ölni akarást éreztem ami felém áradó érzés volt, és nem válaszoltam rá. Tovább koncentráltam, és ismét éreztem egy felém áradó jelet. Tudatom fogadta a jelet. Ez a jel melegséggel, nyugalommal töltött el. Boldogság érzést éreztem ami jó érzés volt, ezért engedtem teljesen beáramolni a tudatom legméllyére hogy mégjobban érezzem, és úgy döntöttem hogy erre a jelre küldök egy választ. Ezt válaszoltam: itt vagyok, boldog vagyok én is, és szeretnélek látni.
Jött is a válasz vissza, kérzedte hogy ki vagyok, és mondtam hogy ember vagyok, és küldtem felé méllyről áradó őszinte szeretetet. Ismét jött a válasz, de ez a válasz nem szeretet volt, valami más érzés ami nem tudom mi, inkább idegességnek éreztem és valami hatalmas erőt éreztem, majd azt mondta jön felém. Ettől én rettenetesen megilyedtem és jobbnak láttam befejezni a kommunikációt. Ilyedtemben megszakítottam a beszélgetést, de még akkor is éreztem mint hogy ha keresett volna engem, mint ha nem akarná hogy abbahadjam vele a beszélgetést. Felriadtam a meditációból, de még akkor is éreztem hogy keres, hogy válaszoljak, de nem mertem. Én már befejeztem, mégis mondta hogy jön felém és válaszoljak hogy megtaláljon. A szobámban a lámpa vibrálni kezdett, hol világított hol nem, és én nagyon megilyedtem. Kiszaladtam a szobámból és Kb. egy percen át még utánna is éreztem a jelenlétét, de nem válaszoltam és lassan elmúlt. Utánna nagyon fájt a fejem és nem is múlt el 2 napig a fejfájás.
Ez volt a legelső kapcsolatfelvételem velük kedves kérdező. Így vettem fel velük a kapcsolatot. A meditációt kereszteztem a telepátiával. Ha Te is szeretnéd, kérlek nagyon vigyázz, csak akkor válaszolj valaminek, ha érzed hogy a jó szándék vezérli! A saját érdekedben mondom. Ez nem játék, egy hasonló kapcsolatfelvétel nagyon veszélyes még akkor is, ha Te nem érzed annak.
A szeretet vezéreljen, és boldog leszel!
Hölgyek, Urak! Olvasom a sok hozzászólást és tetszett amit 404-es nicknevű Úr írt, illetve az, hogy valaki írta a 15 éves múltját. Bennem az az egy dolog kavarog, hogy:
Ezek az idegen civilizációk (már elég fura nevek is leíródtak) ezek írásban is kommunikálnak? Vannak szavaik, leírt piktogramok, betűk stb?
Miért nem látjuk őket, ha jönnek? A legtöbb szkeptikusnak és (sajnos hülyézőnek) is ez a vesszőparipája, hogy korántsem tűnik olyan egyértelműnek az idegen civilizációk, a földön kívüliek létezése, mint ahogy a hívei ezt kommunikálják. Spec én egy tárgyilagos, hiszem, ha látom ember vagyok, aki abszolút nyitott. Tehát én nem kételkedem sem a szellemvilágban, sem a földön kívüli életben, mivel eddig cáfolatot nem kaptam egyikkel kapcsolatban sem. De sajnos megerősítést sem.
Én úgy gondolom, hogyha a Föld gömbölyű bolygó (el "ly", az iJedés nem, bocs) és rajta emberek élnek, teleszkópokkal kémlelik az eget, magánemberek és hivatalok is, akkor miért nincs TELJESEN EGYÉRTELMŰ bizonyíték a létezésükre? (Az ilyen jutubos zöldemberkés baromságokat egytől-egyig a "FAKE" kategóriába sorolom)
Nem hiszem, hogy azért, mert "júj, pánik törne ki a földön", ha ezt normálisan be lehetne vezetni, akkor miért kéne pánikba esni. Attól sem estünk pánikba, amikor pl megjeélent az elektromosság, mint addig ismeretlen terület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!