Mik a vélemények a kongresszusi földönkívülis hírek után?
Nekem az az elgondolásom, hogy minden bizonnyal van értelmes élet máshol is, nem csak a Földön. Aki szerint ez nem igaz, vagy csak primitív élet található, az nem érti mekkora a kozmosz. Egyszerűen kizárt hogy ne legyen máshol is értelmes élet. Ettől függetlenül nagyon meglepődnék ha holnap vagy bármikor életem során találkoznék E.T-vel. Túl nagyok a távolságok az űrben és nincsenek féreglyukak, térgörbítés meg egyéb ilyen hülyeségek, akárki akármit mond. Emellett annak ellenére kitartok, hogy láttam már érdekes dolgokat az égen (saját szemmel, viszonylag közelről), amit nem tudok megmagyarázni...
Ezek a kongresszusi hírek viszont aggodalomra adnak okot. Valamint a tömeges észlelések. Az én elméletem szerint - hangsúlyozom, hogy ez csak egy elmélet - vannak már olyan fejlett haditechnikai eszközök, amit bárki UFO-nak, vagy UAP-nak nézhet (mivel nincs tudomása róla, h mik ezek). Tulajdonképp UFO, mert unidentified flying object, ugye, de az amerikai kormány számára nem az, mert az övéké...
Az ilyen hirtelen gyorsuló jelenségek egy része szerintem kamu, egy része újgenerációs drón, egy része pedig ismeretlen légköri anomália.
Nagyobb baj az, ezekre alapozva le akarnak fektetni egy narratívát.
Volt évekkel ezelőtt egy ilyen konteó, hogy majd egyszer mikor elég fejlett lesz a technika, elő fognak állni a hatalmak egy amolyan látszat UFO-invázióval, amit majd arra fognak használni, hasonlóan a covid-hoz, hogy mindenkit befosassanak és még jobban belekényszeríthessék az emberiséget további korlátozásokba, háborúkba, v amibe csak akarják, hivatkozva az UFO-k elleni harcra!
Nyilván ez baromság sokak szerint, de érdekes módon most itt ez a kongresszus...
Nem tudom mit gondoljak.
De abban 100%-ban biztos vagyok, hogy nem az idegenek jöttek el hozzánk.
32. Valamikor én is így gondolkodtam, de vannak más nézetek:
Nagyon valószínű, hogy egyedül vagyunk az Univerzumban
A tudósok szerint valószínű, hogy egyedül vagyunk a világegyetemben
Rossz embernek tulajdonítják az ufókutatás egyik legismertebb elméletét
(Nem rossz ember.)
Stephen Hawking egyenesen ne is akarjuk, hogy legyenek, mert egy fejlettebb civilizáció leigázna minket, elvihetnék a hasznos anyagokat, erőforrásokat.
De itt most sajnos butaságot mondott.
Ugyanis BÁRMIFÉLE erőforrást sokkal-sokkal olcsóbban és könnyebben megszerezhetnek a saját környékükön, mint ennyire messze.
És ráadásul azért még megtámadni sem kell senkit, aki esetleg visszaüthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!