Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mik a vélemények a kongresszus...

Mik a vélemények a kongresszusi földönkívülis hírek után?

Figyelt kérdés
Nem semmi pozícióban lévő emberekről van szó. Ha ezek a vallomások nem győznek meg valakit, akkor mi?

nov. 20. 07:14
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
30%

Nem hallottam a témáról, de akármi is: nem győznek meg.

Abban hiszek, hogy lehetnek primitív életformák máshol az univerzumban (baktériumok, vagy az Europa Hold jégpáncélja alatt primitív, vízi élőlények), de a földönkívüli intelligens életben egyáltanán nem hiszek.

nov. 20. 07:47
 2/37 anonim ***** válasza:
13%
Ha az előző kérdésedre érkezett kimerítő válaszok után még mindig hiányérzeted van, akkor a hiba benned van!
nov. 20. 08:23
 3/37 UlfOrmson ***** válasza:
14%

Nagyobb valószínűséget látok arra, hogy ha találunk is más életformát, azok nem lesznek a mi értelmezésünk szerint intelligensek.

Az ide látogató ufókat meg akkor hiszem el, ha lesznek kézzel fogható bizonyítékok (a kaputelefonnal felvett homályos foltok és a kongresszusi meghallgatások nem azok). Kézzel fogható bizonyíték pl. ha bemutatnak egy minden kétséget kizáróan földönkívüli lényt, vagy a járművük teszem azt a kertemben zuhan le.

nov. 20. 08:51
 4/37 anonim ***** válasza:
39%

Az, hogy valaki beszél, nem bizonyíték.

Az pozícióval való érvleés pedig konkrétan érvelési hibának minősül.

Kézzel fogható tárgyak, tudományos eredmények. Ezek győznek meg. Semmibe beszélő emberek nem.

nov. 20. 09:15
 5/37 Szervizmérnök úr ***** válasza:
19%

"Nem semmi pozícióban lévő emberekről van szó."

Ezt úgy mondják, hogy tekintélyre való hivatkozás, érvelési hiba.

Ott volt például kanadai volt védelmi miniszter, aki idős korára megbolondult.

Pandémia alkalmával kiderült, hogy tudományos karriert is befuthattak olyan paranoid gondolkodású emberek, akik nem bírták tovább titkolni a beállítottságukat, elkezdtek terjeszteni őrült konspirációs elméleteket.

Ott van a tekintélyes Pataky Attila, nem semmi pozíciót töltött be.

nov. 20. 09:16
 6/37 anonim ***** válasza:
26%

Számomra az az alapfelállás,hogy a csillagközi utazás lehetetlen.

Így,amikor felröppen egy újabb ufo híresztelés,az első gondolatom az,hogy hogy jöttek ide?

Nyitott vagyok új elméletekre.Ha valaki hitelesen,bizonyítva felvázolja a csillagközi utazás módját,hajlandó leszek változtatni a hozzáállásomon.

Itt jelezném:se a Star Trek,se az Interstellar,számomra nem döntő bizonyíték...

nov. 20. 09:33
 7/37 anonim ***** válasza:
0%

Én megengedőbb vagyok, de az alapfeltevés ugyanez.

Nyitva vagyok bármilyen BIZONYÍTÉKRA.

Dumára arra nem. Egyszerűen nem érdekelnek a hülye ezósok, erre túl rövid az életem.

Ha többször ugyanazt a kérdést teszik fel, akkor már utálom is őket.

nov. 20. 10:30
 8/37 A kérdező kommentje:

Ez a legszigorúbban őrzött titok. Nyílván nem lesznek kézzel fogható bizonyítékok ezeknél az embereknél :) De ott vannak a katonai felvételek olyan szokatlan repülőgépekről, amik AZONNAL, konkrét gyorsulás nélkül képesek olyan sebességen mozogni, amiknek a legfejletebb amerikai gépek még a nyomába sem érnek és mellesleg egy emberből törtkrumpli válna bennük. Ki építette? Ez hogy nem lehet bizonyíték?

Naponta készülnek felvételek ufókról attól még hogy az esti hiradó évente egyszer mutat egyet. Csak egynek kell nem emberi eredetünek lennie.

nov. 20. 12:57
 9/37 anonim ***** válasza:
34%

"gyorsulás nélkül képesek"

Erről én is láttam egy videót.

Kiderült, hogy űrszemét, pár centis kis fecnik, csak közelről fényképezve - és a fülkéből kiengedett levegő gyorsította fel őket hirtelen.

Szóval még egyszer: BIZONYÍTÉK!!!

SEMMI MÁS nem érdekel, különösen az üres duma hagy hidegen!

Ha nincs bizonyíték, akkor I.J.

nov. 20. 13:22
 10/37 Szervizmérnök úr ***** válasza:
23%

8.

"Bizonyítékokat" emlegetsz, amit te sem láttál, de még csak netes forrást sem tudsz róla mutatni.

A te bizonyítékod: "valaki azt mondta, hogy valakitől hallotta".

Normális munka ez?

Múltkor ugyanezzel befurakodtál a tudomány szekcióba is, ahol már ki lettél osztva.

De miért kell neked neked ilyen titkos háttérhatalmas dolgokra gerjedni?

Nem veszed észre, hogy ez milyen furcsa gondolkodásra vall?

Nem, mert a konteósok így gondolkodnak, soha nem veszik észre magukat.

nov. 20. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!