Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mik a vélemények a kongresszus...

Mik a vélemények a kongresszusi földönkívülis hírek után?

Figyelt kérdés
Nem semmi pozícióban lévő emberekről van szó. Ha ezek a vallomások nem győznek meg valakit, akkor mi?

nov. 20. 07:14
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
31%

Na, egyébként a mai világban különös videók, az aztán bizonyíték...

Hiteles tudományos forrás hiteles tudományos eredményekkel.

És a "hiteles" nem azt jelenti, hogy régen itt vagy ott odlgozott, hanem azt, hogy egy intézmény adja a nevét hozzá, közik a mérési metodikát, a kutatást ellenőrizték, stb.

Egyébként meg egy ilyen titokból senkinek semmi haszna nincs, és ha kitdódna, senkinek semmi hátránya nem lenne.

70 éve már zsongott az egész világ, hogy végre földönkívülieket találtak, még pénzjutalmat is felajánlottak annak, akik elsőként kapcsolatba tud lépni velük. Mármint a civilek közül.

Aztán jól elkenődött a tudósok szája, amikor a Marsra leszált az első rover. Ami felülről csatornának tűnt, az kiszáradt folyómeder, sehol egy büdös jel az életre.

és akkor ti arról beszéltek, hogy fel kell készíteni a lakosságot a földönkívüliek jeenlétére.... Abszolút ksézen van, már évizedek óta.

nov. 20. 19:14
 12/37 anonim ***** válasza:
Simán meg tudnak tervezni egy FAKE UFO-rajzást, Blue Beam Projekt-nek hívják, földi "űrhajókkal" és hologramokkal is dolgoznak, most még csak a felkészítés zajlik.
nov. 21. 03:19
 13/37 anonim ***** válasza:
nov. 21. 03:21
 14/37 A kérdező kommentje:
Én még nem írtam ki ebben a témában kérdést. Többet sem tudok mondani, mint azok a komoly pozícióban (katonaság, nasa) lévő emberek akik előlépnek. Csak azt tudom mondani "Ahol füst van, ott tűznek is kell lenni".
nov. 21. 04:48
 15/37 anonim ***** válasza:
31%
Parasztvakítás legtöbbje, ez az érdekük.
nov. 21. 04:53
 16/37 anonim ***** válasza:
0%

Akkor kiírás előtt miért nem olvastál utána itt?

Pár napja volt ez a kérdés, sok válasszal.

nov. 21. 08:16
 17/37 A kérdező kommentje:
Nem feltételeztem.
nov. 24. 00:40
 18/37 anonim ***** válasza:
0%
gumicsont
nov. 24. 16:25
 19/37 Senior Séf ***** válasza:
52%
A Nem semmi pozícióban lévő emberek sem védtelenek a tévhitekkel szemben.
nov. 24. 17:45
 20/37 anonim ***** válasza:
ha eddig kamuztak, mi a biztosíték, hogy nem most kamuznak?
nov. 24. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!