Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nemere Istvánról milyen...

Nemere Istvánról milyen emlékek maradnak benned?

Figyelt kérdés

Elhunyt, isten nyugosztalja a nagy írót és számos UFÓ-s könyv szerzőjét. Nagyon termékeny volt. Renegeteg könyvet írt, sokszor egyszerre többet is. Mivel sok UFO könyv szerzője, ezért itt kérdezem meg. Ő a szerzője a kommunizmusban kiadott "Titkok könyvének" is, amely már az átkosban lelebbentette a fátylat az összeesküvésekről. Több folytatást is megért a mű. Volt 4,5-része is. Nemere sokszor publikált az UFOmagazinban is

Te találkoztál esetleg vele? Hallgattad előadásait? Vagy csak olvastál róla?

nov. 17. 11:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
"Ébredés előtt" és "Skorpió"
nov. 17. 17:12
 12/18 anonim válasza:
42%
Álnéven irta a Virus neve: korona. Azt csíptem, többi művét nem birtam lenyomni
nov. 17. 18:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Jelentős író volt, különösen a kommenizmusban. Üdítő volt a nagy sivatagban. Nem tudtam, hogy meghalt, tényleg rekorder volt könyvszámban. 1 jó scifit olvastam tőle fiatalon:) Az idő vándorai. Érdemes belenézni szerintem.
nov. 17. 18:19
 14/18 D-Mano ***** válasza:
100%

Nem igazán követtem a munkásságát. Néhány írásába beleolvastam, néhány beszélgetést meghallgattam vele. Ezek alapján műveltnek és szimpatikusnak tűnt. És rengeteg, ha jól tudom, világrekorder mennyiségű könyvet írt. Többet nem tudok róla.

Nyugodjék békében!

nov. 18. 21:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A pen club eszperanto reszlegenek a vezetoje volt, ezert javaslatot tehetett az irodalmi nobel dujra.
nov. 19. 00:34
 16/18 anonim ***** válasza:
44%
Irt egy tortenetet egy hazrol amibe ha jol emlekszem egy hazaspar lakott a nő felment az emeletre aludni a ferfi nem sokkal kesobb felment utana és dobbenten tapasztalta hogy az emeleten eltelt 100 év vagy nem is tudom mennyi tiszta por meg pokhalo volt minden a felesege meg ott fekudt az ágyba holtan
nov. 19. 19:44
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Na, ez a gond a történeteivel.

Fel kellett volna ébrednie, és lejönni.

nov. 19. 21:11
 18/18 anonim ***** válasza:
65%
Nyugodjék Békében!
nov. 22. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!