Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nemere Istvánról milyen...

Nemere Istvánról milyen emlékek maradnak benned?

Figyelt kérdés

Elhunyt, isten nyugosztalja a nagy írót és számos UFÓ-s könyv szerzőjét. Nagyon termékeny volt. Renegeteg könyvet írt, sokszor egyszerre többet is. Mivel sok UFO könyv szerzője, ezért itt kérdezem meg. Ő a szerzője a kommunizmusban kiadott "Titkok könyvének" is, amely már az átkosban lelebbentette a fátylat az összeesküvésekről. Több folytatást is megért a mű. Volt 4,5-része is. Nemere sokszor publikált az UFOmagazinban is

Te találkoztál esetleg vele? Hallgattad előadásait? Vagy csak olvastál róla?

nov. 17. 11:58
1 2
 1/18 anonim válasza:
63%
Akik ide járnak a gyíkra, azok azt sem tudják kiről beszélsz. Majka, meg a többi szerencsétlen az megy.
nov. 17. 12:01
 2/18 anonim ***** válasza:
4%
Nem tudom ,hogy kiről van szó.
nov. 17. 12:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Fent van a polcon az első 200 regénye,többször találkoztam vele,író-olvasó találkozó,egyebek.Mai napig beugranak jelenetek a regényeiből.
nov. 17. 12:41
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
Semmi. A nevét nyilván ismertem, de sosem olvastam tőle semmit.
nov. 17. 12:48
 5/18 anonim válasza:
54%
A “leleplező” könyvei is fikciósok
nov. 17. 12:52
 6/18 Grimfox ***** válasza:
83%
Kényszeres író, azaz grafomán. Meggyőződése, hogy mindenről tud jól írni. Minden stílusba bele is kóstolt. Az ezoterikus könyveihez volt szerencsém, de nem érdemes őket kinyitni.
nov. 17. 13:12
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sokat olvastam tőle, a tini éveimet részben a könyvei miatt sikerült túlélnem.
nov. 17. 13:27
 8/18 anonim ***** válasza:
74%
Fantáziajátéknak nem rossz, amúgy nem túl jelentős.
nov. 17. 14:10
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
Egy idő után nagyon lehetett érezni nála, hogy a mennyiség a minőség rovására megy.
nov. 17. 14:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül a Skorpió című könyvét olvastam, az nem volt rossz.
nov. 17. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!