Nemere Istvánról milyen emlékek maradnak benned?
Figyelt kérdés
Elhunyt, isten nyugosztalja a nagy írót és számos UFÓ-s könyv szerzőjét. Nagyon termékeny volt. Renegeteg könyvet írt, sokszor egyszerre többet is. Mivel sok UFO könyv szerzője, ezért itt kérdezem meg. Ő a szerzője a kommunizmusban kiadott "Titkok könyvének" is, amely már az átkosban lelebbentette a fátylat az összeesküvésekről. Több folytatást is megért a mű. Volt 4,5-része is. Nemere sokszor publikált az UFOmagazinban is
Te találkoztál esetleg vele? Hallgattad előadásait? Vagy csak olvastál róla?
nov. 17. 11:58
1/18 anonim válasza:
Akik ide járnak a gyíkra, azok azt sem tudják kiről beszélsz. Majka, meg a többi szerencsétlen az megy.
3/18 anonim válasza:
Fent van a polcon az első 200 regénye,többször találkoztam vele,író-olvasó találkozó,egyebek.Mai napig beugranak jelenetek a regényeiből.
4/18 anonim válasza:
Semmi. A nevét nyilván ismertem, de sosem olvastam tőle semmit.
6/18 Grimfox válasza:
Kényszeres író, azaz grafomán. Meggyőződése, hogy mindenről tud jól írni. Minden stílusba bele is kóstolt. Az ezoterikus könyveihez volt szerencsém, de nem érdemes őket kinyitni.
7/18 anonim válasza:
Én sokat olvastam tőle, a tini éveimet részben a könyvei miatt sikerült túlélnem.
8/18 anonim válasza:
Fantáziajátéknak nem rossz, amúgy nem túl jelentős.
9/18 anonim válasza:
Egy idő után nagyon lehetett érezni nála, hogy a mennyiség a minőség rovására megy.
10/18 anonim válasza:
Egyedül a Skorpió című könyvét olvastam, az nem volt rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!