Milyen érzés UFOsokkal találkozni 404?
Én még ha bele gondolok is félek.
404 légyszives írd le milyen volt velük a találkozás!Előrre is köszike!
Visítva röhög az ember a válaszaitokon! :DD Szíriuszi üdvözlés, magasabb rezgésszámú idegenek, a sötétség mint anyag! :))
Ez van ha valaki bulváron nő fel, és internetes fórumokon szocializálódik!
Utolsó eltéveszteted a szoba számot ez itt a ufo téma kör öreg. Nem érted az ufo témán vagy :) ne is lássalak, igaz hogy az ufosok általában elszívják az agyukat de ez csak egy dolog :)
Am a sötét tér mint anyag az nekem is beütőt a sötét tér az légüres tér tudtommal , meg aztán ha bele gondolok a fény az energia ami megvilágítja a légüres teret, az az a semmit. A semmi is valami és pedig légüres tér gondolataim szerint de nem tudom -úgy mint anyag , nem hinném mivel nem tudsz belőle össze gyúrni egy hógolyót.
Ja és milyen dolog találkozni egy ufoval én tudom , hát kb olyan mint egy találkozás a Megdonalchban egy hamburgerral kb olyan a találkozás egy ufoval is.
Aki találkozott ezzel általában nem szívesen emlékszik vissza és később amikor már azt hiszi minden rendben van, és mégiscsak ő tévedett, újra megkérdőjeleződik minden.
Ilyen érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!