Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen érzés UFOsokkal találko...

Milyen érzés UFOsokkal találkozni 404?

Figyelt kérdés

Én még ha bele gondolok is félek.

404 légyszives írd le milyen volt velük a találkozás!Előrre is köszike!

2010. nov. 4. 15:08
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem érdekel ha félelmetes is akkor is írd le légyszi mert kíváncsi vagyok rá!Már elmúltam 18 ugyhogy jöhet!
2010. nov. 8. 04:18
 22/29 404 ***** válasza:
100%
Félelmetes.
2010. nov. 8. 05:46
 23/29 A kérdező kommentje:
Ajh!Nem érdekel de ha félelmetes akkor is oké?Mindent tudni szeretnék az elejétől a végéig!De mán csak délután leszek addigra írjad meg oké?Milyen ruha volt rajtuk,nagyon csúnyák voltak?Mit esznek mit isznak meg hasonlókat...köszike!!!!!!!!!!
2010. nov. 8. 06:29
 24/29 anonim ***** válasza:
14%

Visítva röhög az ember a válaszaitokon! :DD Szíriuszi üdvözlés, magasabb rezgésszámú idegenek, a sötétség mint anyag! :))

Ez van ha valaki bulváron nő fel, és internetes fórumokon szocializálódik!

2010. nov. 8. 12:46
 25/29 anonim ***** válasza:

Utolsó eltéveszteted a szoba számot ez itt a ufo téma kör öreg. Nem érted az ufo témán vagy :) ne is lássalak, igaz hogy az ufosok általában elszívják az agyukat de ez csak egy dolog :)

Am a sötét tér mint anyag az nekem is beütőt a sötét tér az légüres tér tudtommal , meg aztán ha bele gondolok a fény az energia ami megvilágítja a légüres teret, az az a semmit. A semmi is valami és pedig légüres tér gondolataim szerint de nem tudom -úgy mint anyag , nem hinném mivel nem tudsz belőle össze gyúrni egy hógolyót.

Ja és milyen dolog találkozni egy ufoval én tudom , hát kb olyan mint egy találkozás a Megdonalchban egy hamburgerral kb olyan a találkozás egy ufoval is.

2010. nov. 8. 14:34
 26/29 anonim ***** válasza:
Tényleg 404 leírhatnád hogy néznek ki!Ők is fürdenek hogy tiszták legyenek?Ők is kakálnak és pisilnek stb...
2010. nov. 8. 14:58
 27/29 A kérdező kommentje:
lééééccccciiiiii nem félek!Nem vok félős!
2010. nov. 9. 01:52
 28/29 kováts zoli válasza:
hogy őszintén megmondjam én örülnék ha elvinnének az idegenek, jó persze most mondjátok magatokban h beképzelt meg nagyképű de ha átgondluk akkor a föld energiakészlete eléggé fogyóban van, és ha vkinek kell vmi akkor öl, szal elég sok gyilkolás van. és néha tényleg úgybvan vele az ember, hogy inkább öngyilkos lenne csak h egy más világba kerüljön. jó nemmindig de vannak pillanatok és nekem az a kevéske öröm neméri meg azt a sok szenvedést amit elkell szenvednem...
2010. nov. 25. 18:14
 29/29 Valaki Renáta ***** válasza:

Aki találkozott ezzel általában nem szívesen emlékszik vissza és később amikor már azt hiszi minden rendben van, és mégiscsak ő tévedett, újra megkérdőjeleződik minden.

Ilyen érzés.

2011. júl. 22. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!