404-et mikor térítették el a földönkívüliek és lehet vele találkozni?
Mi az h mikor térítették el a földönkívüliek? Nem mindegy? És ha 2005 április 4. én vagy 1998 január 1.-én akkor mi van? Muszáj kamu kérdéseket feltenni?
Mért kéne vele találkozni? Ez nem ismerkedős honlap. Ha van kérdésed kérdezz, ha tudod a választ válaszolj.
Mért lenne zárt osztályon azért mert elvitték az ufók? Ezzel az erővel mindenkit akit elvittek zárt osztályon van?
utolsó:
Minek olvasod ezt a témakört ha szerinted ide betegek írnak? Ha nem tudnád ide általában olyanok írnak akik láttak vagy elvittek ufók. Vagy olyanok kérdeznek akik ezt szeretnék vagy érdekli őket a téma. Ha nem érdekel mégis olvasod akkor ki is van a zárt osztályon kisapám?
"hogy került ez a megválaszoltjaim közé?"
Mert egyszer megválaszoltad, csak akkora butaságot írtál hogy törőlték és most nem látod már nem is emlékszel, látod mondom hogy pszichiátriai esetek vannak itt.
"tuti hogy nemválaszoltam. else szoktam olvasni az eféléket."
No látod a feledékenység is a skizofrénia tünete :D. Üdvözlünk köztünk itt mindenki az, kivéve aki csak szórakozni jár ide rajtuk, mint Én.
A moderátorok nem szoktak kedvtelésből becsempészni kérdéseket a megválaszoltjaid közé, ez összeesküvés elmélet, ami szintén a skizofrénia jele.
semmilyen összeesküvésre nem gondoltam.
inkább valami hibára vagy tévedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!