A jósnő találkozni akar velem, miért?
Figyelt kérdés
Férjem jósnőnél volt,akinek elmesélte,hogy nekem nagyon beszoktak jönni a megérzéseim,azt üzente,hogy feltétlenül menjek el hozzá!
Vajon miért?
2011. jan. 28. 08:50
1/12 anonim válasza:
Hogy te is fizess neki, színtiszta üzlet...
2/12 anonim válasza:
hogy jó sok pénzel levegyen..+!!!!+
3/12 anonim válasza:
Mind egy is, elvileg ő már tudja, hogy elmész-e hozzá vagy nem :)
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
A férjemtől nem kért,azt mondta,amit szán.Ez a jósnő nem kimondottan pénzért jósol,volt,aki csokit adott neki:D
2011. jan. 28. 09:15
5/12 anonim válasza:
LOL erre azt tudom mondai, ( amennyit szán )= csalás....
6/12 anonim válasza:
Kiváncsi a képességedre. Menjél el hozzá, pusztán kíváncsiságból.
7/12 anonim válasza:
Hónap vége van, valószínű kifogyott a pénzből. Jósnőkről készítettem a vizsgafilmem, hidd el, leginkább csalók és hazugok.
8/12 anonim válasza:
Ha bejönnek a megérzéseid, akkor már biztos tudod, hogy felkeresed-e, vagy sem.
9/12 anonim válasza:
Valoszinuleg, hogy Toled akar tanulni! Nem minden josno erti azt, hogy mit is csinal valojaban, de mukodni es tudni is szeretne.
A belso erzekeidet fejleszd, s ezt mondd meg a parodnak is, mivel a josnotol nem lehet varni a problematok megoldasat, de a belso hangok, erzesek sokat segithetnek, ha megtanulod a kezelesuket.
10/12 anonim válasza:
legegyszerűbb ha tőle kérded:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!