Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan tudok "UFO-kat" (értelm...

Hogyan tudok "UFO-kat" (értelmes idegen lényeket) keresni az interneten? Azon kivül hogy beirom a keresőbe

Figyelt kérdés
olyat szeretnék találni, aki értelmesebb az emberektől, van pár kérdésem
2010. nov. 3. 21:57
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

a neander völgyieknek megnyult volt a koponyájuk: nem iylen kerek: RÁADÁSUL EZ AHOMLOKLEBENY NÉLKÜLI!

ÉS TELJESEN MÁS A RÁGÓIZOM (HEYLE), MÁS A SZEM/ARCÜREG

ÉLET KÉPES VOLT: EZT KIJELENTHETJÜK!

semmi bizonyiték nincs arra hogy nem; amugy meg tessék: rosewell

http://www.youtube.com/watch?v=vagJgA8YaGI

http://www.youtube.com/watch?v=0iU0l7oXwb4

a elváltozásra eddig nem volt más példa: egyedülálló eset

az anya ember

az apjáról azt állitják hogy isemretlen faj

a discovery sciens-en volt egy müsor róla; az egyik kutatója nyilatkozott; hogy felhivta a barátját(azis tudos vagy mi) és amiko kimondta hogy starchild: azonnal kattant a telefon és lehallgatták a beszélgetést

szerinted ez minek a jele? államtitkok: ezt is x aktának minősitik és csak 50év mulva hallhatunk róla legközelebb

2010. nov. 8. 20:29
 42/52 anonim ***** válasza:
Mire kéne bizonyíték , az volt a lényeg a válaszomban hogy élet képes volt vagy sem. Egy értelmű hogy igen hiszen 5 éves koráig élt , ami már azt jelenti hogy élet képes volt. Hozzá tenném hogy volt mert már nem az mert nem él. Ezt nem kell túl bonyolítani , ha egyszer élet képes volt akkor az volt mert hogyan élt volna 5 éves koráig. És már ki tudja hogy hogyan halt meg. stb
2010. nov. 8. 22:47
 43/52 anonim ***** válasza:
Ja és a bányát azért említettem meg mert feltételezésként mondtam hogy ott dolgozhatott. röviden ennyi , és gondolataim szerint a rossz körülmények végeztek vele.
2010. nov. 8. 22:48
 44/52 anonim ***** válasza:

Életképes az az élőlény, amelyik önállóan, külső segítség nélkül képes tartósan életben maradni.

Ha valaki elkezd nekem csillaggyermekekről hadoválni, én lecsapom a kagylót. Rémlik a műsor, azt hiszem ott is ez volt a helyzet.

Ezen kívül a Discovery (sem az NGC, sem a Spektrum, sem a Viasat Explorer) nem tudományos TV. Inkább tudományos témákkal foglalkozó kereskedelmi adó. Hitelesége zéró. Majd ha írott formában jelenik meg a cikk a New Sciencist-ben, vagy a Nature-ben, akkor érdemes lesz a dologgal foglalkozni.

A roswelli baromsággal végképp hagyjatok békén. A hidegháború kellős közepén nyilván UFO-k fognak lezuhanni Amerikában, ahelyett, hogy mondjuk becsődöl egy titkos repülő prototípusa.

Nincs semmiféle okunk azt hinni, hogy nem fejlődési rendellenességgel van dolgunk. Persze ezt UFO hívők nem fogják fel, csak akadékoskodnak, magyaráznak, és noname blogokról és youtube-ról linkelnek baromságokat, ahova boldog-boldogtalan tölthet fel szinte bármit.

2010. nov. 8. 23:38
 45/52 anonim ***** válasza:

Ja és egyébként tudom a választ a kérdésedre

Küld a 172121-számra az (idegen kapcsolat felvétel)-szót

tarifáink 3 millió forint/sms.

Ha az idegenek nem jelennek meg 1 héten belül a pénzed felét vissza fizetjük. Ha az idegenek elrabolnak nem vállalunk felelőséget köszönettel a Telenor szolgáltató :)

2010. nov. 9. 12:00
 46/52 A kérdező kommentje:

mivel közülünk senkisem képes felfogni hogy mekkora a világegyetem...sőt még a galaxisunk méreteivel sem vagyunk szerintem tisztában(itt sokan)

ezért kijelenthetjük hogy körülbelül végtelen bolygó van, kevés volt az esélye annak hogy a földön kialakuljon az élet: MÉGIS KIALAKULT

máshol is lehet kevés az esély: de ez nem valószinüség:(persze körülmény függő de más lények nem tuti h oxigénnel élnek mint mi hanem mondjuk más gázzal; szóval 50% az esélye annak hogy kialakul az élet máshol vagy nem: ez nagoyn sok: sokszor 50%: és biztos hogy kialakult, ha anyira elitéled a témát akkor szeirnted mien dolgok vanak az 51es körzetben? vagy mit cisnálnak a pentagonban? mért van anyi videó(aminek nagyrésze hamis)? mért hallgatják el a nép elől az eseteket? miért találnak afrikában és más hyleken olyan dolgokat(izotópos vizsgálattal több ezer éveseket(akát több 10-100ezer is)) amiknek nem kellene ot lenniük?(bányák, eszközök, alkatrészek, vagy az a piramis amiben van egy fa; mozog: a fa aranycsikkal vagy zsinórral van betekerve és olyan erősségű jeleket állit elő: amiket több galaxis távolságból is lehet érzékelni...ezeket mivel magyarázod? túl sok a kérdés: annyival nem érem be hogy te ufóhivő vagy neked nem lehet megmagyarázni semmit: mivel nem is tudsz megmagyarázni mindent, elfogult vagyok de gondolkodó, nem tudom elképzelni az ősrobbanás elméletet: neutron csillagok és társaik: ha öszesűrűsödtek ennyire, és ez instabil lett vagy akármi történt vele: KÖRÜLÖTTE MI VOLT? mert erről soha nem ir senki sem, csak h egy pont körül öszesürüsödött az anyag meg ami volt: és kifordult magából és kész az univerzum; távolodtak egymástól a dolgok(még mosis kicsit), hidrogén meg hélium aztán jött a többi is, meg a csillagpor, a ködök, hőtérkép, DE MI VAN A VILÁGEGYETEMÜNK SZÉLÉN? elvileg az van ot hogy van egy 2dimenziós szalag/képernyő és oda vetül ki az ami történik: szóval ha leülünk oda akkor mizizhatunk live-ban: me ha megtaláljuk azt ami a földön van akko nézhetjük h mivan a Földünkön(az univerzum széléről)

amekkora az egész rendszer lazán létrejöt még élet máshol is, bár az sem kizárt hogy minket is teremtettek; én hiszek ISTENben is

2010. nov. 10. 20:11
 47/52 anonim ***** válasza:
fárasztó ez a sok UFO bu.zi (sztem hadjuk már őket a pi.csában majd elbeszélgetnek itt a dilivilágban és majd rájönnek hogy nincsenek semmilyen UFO-k) vagy ha nem azt is lesz.arom nagy ívben csak hadjuk őket (úgyse tudjátok őket meggyőzni) zártosztályos mind -_-
2010. nov. 11. 17:00
 48/52 anonim ***** válasza:

fárasztó ez a sok nehéz felfogásu.

attól hogy nem látod nem biztos hogy létezik!

gondolom sok ember azt hiszi hogy államtitok sincs vagy nincs 51-es körzet -_- na ennyire birkának nézek sok embert.

van államtitok ,51-es körzet.

ha valami van ugy se kürtölik világá mert mindenki megörül.-_- mintha kész horror filmet néztél volna.

2010. nov. 11. 22:12
 49/52 anonim válasza:

"távolodtak egymástól a dolgok(még mosis kicsit)"

éppenhogy nem most is kicsit, hanem egyre gyorsabban.

de te embiként maradj a csak a földön. az univerzum az Én otthonom.

2010. nov. 11. 23:16
 50/52 A kérdező kommentje:

23:16os:

te nagyon nagy tirpák vagy, mivel te lenézed azt akitől vmiben töbet tudsz: én se nézek le midnenkit pedig nekem ritka sok furcsa tulajdonságom van:

2kezes vagy, reál tárgyakból hatalmas tehetségem van(me jó a logikám: sakkban országos 2dik voltam holversenyben=1., meg harmadik is stb.)), sportban is elég jó vagyok(most focizok NB2ben), stb.

még sem nézem le azokat akik butábbak tőlem, pedig sok van nagyon, de van amiben ők jobbak nálam(pl tudnak magolni/tanulni, én meg azt nem tudok h leülök és megtanulom ugy h nem értem, pedig jó lene ha menne)

csak azokat nézem le akik cigiznek és rendszeresen járnak inni(alkoholt), meg bulikba

én nem járok ien heylekre, nem is iszok semit; hülyeség az egész

2010. nov. 12. 20:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!