Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan tudok "UFO-kat" (értelm...

Hogyan tudok "UFO-kat" (értelmes idegen lényeket) keresni az interneten? Azon kivül hogy beirom a keresőbe

Figyelt kérdés
olyat szeretnék találni, aki értelmesebb az emberektől, van pár kérdésem
2010. nov. 3. 21:57
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
ez a kérdés miért nem a humor kategóriába ment?
2010. nov. 8. 00:56
 32/52 anonim ***** válasza:
:D
2010. nov. 8. 04:21
 33/52 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező köszönöm a linket öröm volt elolvasni az egészet :) klasszul hangzik ez az egész már alig várom hogy idegen fajokat ismerjek meg :).. remélem eljönnek .
2010. nov. 8. 13:01
 34/52 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet életképes az ilyen ember mért ne lehetne szerintem nem azért halt bele mert nagy volt a feje hanem azért mert a bányákban dolgozatták, abba is gondoljunk bele hogy mexikoban találták még a gyarmatosítás előtt 1100 körül. Érdekes meg minden de a orvosok nem írták le a halál okát a csontok elárulják szerintem, de am meg az a koponya félelmetes nekem , attól még hogy szabályos a koponya attól még lehet betegség ami kronikusan hat a koponyára és elfeformálodást mutat a szokványtól . Mindent kizárólag hatalmas felfedezés , már azon meg lepődtem hogy egy lány aki a tinédzser korát éli haza visz két koponyát :) érdekes.
2010. nov. 8. 13:07
 35/52 anonim ***** válasza:

rosszul írtam egyik mondatom nem 1100 körül találták , csak abban az időben élhetet a csillaggyermek . És még a gyarmatosítás előtt élt. valahogy így akartam írni sry.

meg még amit nem mondtam hogy akkoriban nem voltak kitéve az emberek derfomációnak hiszen nem volt sugárzás ami esz elő segítette volna azért is ritka és érdekes a felfedezés véleményem szerint.

2010. nov. 8. 13:09
 36/52 anonim ***** válasza:

Nos szerintem ránézésre látható, hogy életképtelen. Máskülönben nem halt volna meg gyerekként.

Deformáció pedig nem csak erős sugárzás miatt következhet be, millió és egy oka van. Mindig jelen volt, csak régebben senki nem viselte gondjukat, és mivel a deformáció az esetek döntő többségében funkcionális elváltozásokkal jár (elég csak megnézni a csillaggyermek arckoponyáját), komoly hátrányt jelent, így az ilyenek fiatalon meghaltak (lásd, a csillaggyermek kb 5 évesen).

2010. nov. 8. 13:42
 37/52 anonim ***** válasza:
Ha nem volt élet képes akkor mért élt 5 éves korági ? Meg cáfoltalak utolsó mert élet képes volt. Minden bizonnyal legalább 5 éves koráig. És ez még semmi öreg azt is elmondom neked hogy az is lehet hogy 5 éves kora után nem lehetett élet képes, de erre nincs bizonyítékod. De arra nekem van bizonyítékom hogy 5 éves koráig élet képes volt. Mert lehet hogy betegség ölte meg vagy a bánya körülmények ahol dolgoztatták stb. Szóval én nyertem öreg !!!:D
2010. nov. 8. 14:04
 38/52 anonim ***** válasza:
attól még hogy nagy a feje attól még élhetett volna tovább is de ezt nem részletezném mert akkor az agyam több mint 5 %-át kéne használnom amelyre jelenlegi állapotomban képtelen vagyok hiszen rettenetesen fáj a fejem :(
2010. nov. 8. 14:09
 39/52 anonim válasza:
ITT VAGYOK
2010. nov. 8. 19:51
 40/52 anonim ***** válasza:

"Ha nem volt élet képes akkor mért élt 5 éves korági ? Meg cáfoltalak utolsó mert élet képes volt."

Ha életképes volt miért halt meg 5 évesen? Miért nem élt mondjuk 25 éves koráig? Egy gyerek 5 éves korában kezd el önállósodni, addig az anyja teljes felügyelete alá tartozik.

Azon kívül csak a koponyája van meg. De az egyik linkelt cikkben utalás van, hogy a test többi része is deformitásoktól szenvedett.

"idomtalan karcsont körülfonta az emberi csontváz felkarját."

Ezenkívül, hogy egy bányában találták, nem jelenti, hogy ott dolgoztatták.

Tehát mit tudunk.

Egy deformitásoktól szenvedő gyermek öt éves korában meghalt.

Az anyja ember.

Egy bányában találták.

Az UFO hívők vesszőparipájává vált.

Csak fantasztikus mesék szólnak róla, bizonyítékok nem.

Hogy nagyobb (látszólag) agya volt? A Neander-völgyi embernek is!

Mint már mondtam, egy UFO hívőt nem lehet meggyőzni.

2010. nov. 8. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!