Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Valóban UFO repkedhetett...

Valóban UFO repkedhetett Újpest felett?

Figyelt kérdés

Amit én látok a videon az az, hogy elég gyors. Viszont nem cikázik úgy ahogy egy UFO. Nincsenek benne éles kanyarok, mint amikor egy űrhajó megy. Lehetne drón is, de ahhoz túl gyors nem?

[link]

2024. jún. 28. 09:07
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
7%

#20 Megint kiforgatod a szavaimat.

Azt meg, hogy miért hallgatják el, arra nagyon jó okuk van. Csak nem fogom már sokadik éve sokadszor ugyanazt leírni, mert nagyon hosszú lenne, ráadásul nincs értelme teljesen ellentétes nézetű embereknek vitatkozni.

2024. jún. 29. 17:57
 22/40 anonim ***** válasza:
58%

"hogy miért hallgatják el, arra nagyon jó okuk van. Csak nem fogom már sokadik éve sokadszor ugyanazt leírni"

Oké, akkor azt írd le, hogy hogyan tudnák elhallgatni manapság, amikor már mindenkinek ott a zsebében az okosteló, ami mindenre is jó.

2024. jún. 29. 18:22
 23/40 anonim ***** válasza:
67%
És miért hallgatnák el?
2024. jún. 29. 18:27
 24/40 Szervizmérnök úr ***** válasza:
85%

Azért ez elég durva, hogy valakik, fizikai tudatlanságból fakadóan miket képzelnek bele egy lámpás trükkbe.

És hiába írtam, mintha falnak beszélne az ember: ahol felhőbe ütközik a fény, ott a páracseppeket megvilágítja.

Ahol a felhők közé világít, a fény eltűnik (megcélozza a világűrt ugyebár).

Elképesztő...

Ilyen nagyobb teljesítményű LED-lámpákat ma már bárki összerakhat, Kínából rendelt alkatrészekből, mint például:

https://www.youtube.com/watch?v=c--5c3Egv4E

2024. jún. 29. 18:51
 25/40 anonim ***** válasza:
Szervizmérnök úr, szerinted maga a videó készítője csinálta? Mert nekem feltűnt, hogy meglepően jól követi a fény mozgását.
2024. jún. 29. 19:00
 26/40 anonim ***** válasza:

#22, 23 Már leírtam, hogy nem fogom sokadszorra éveken át hosszasan kifejteni, hogy miért hallgatják el, meg eleve értelmetlen ilyen embereknek leírni, ezt is leírtam. Ismerem az ilyen magadfajta embereket, sokat vitatkoztam velük itt éveken át, semmi értelme nem volt, egymást úgysem lehet meggyőzni.

Hogy hogyan hallgatják el, hiába van rengeteg okostelefon, hát erre éppen elég az, hogy nem kapja fel a média, sőt rosszabb esetben mindent elkövet, hogy lejárassa az ilyen témájú videókat meg

embereket. Teljesen nyilván nem lehet elhallgatni. Hogyha ezek a jelenségek világszerte valóban földi égi jelenségek lennének, akkor a tudománynak meg a médiának pont ellenkezőképpen kellene viselkednie ezzel a témával kapcsolatban.

2024. jún. 29. 19:25
 27/40 anonim ***** válasza:
49%

"nem kapja fel a média"

Ma már nem kell az ilyesmihez a média. Azt se mondták be előre, hogy ezresek fognak röpködni, mégis ott volt a tömeg, hogy összeszedje...

"Teljesen nyilván nem lehet elhallgatni."

Vagyis? A sok UFO-észlelés kapcsán legalább egy űrlénnyel készített riportot legalább egy kis eldugott influenszer, amit meg lehet nézni a youtube-on? :))

"Hogyha ezek a jelenségek világszerte valóban földi égi jelenségek lennének, akkor a tudománynak meg a médiának pont ellenkezőképpen kellene viselkednie ezzel a témával kapcsolatban."

Hogyhogy ellenkezőképpen? Úgy viselkedik, hogy azt mondja, földi dolgok ezek. Azt kéne mondania, ha valóban földi lenne mind, hogy földönkívüli? Vagy hogy "fordítva"?

2024. jún. 29. 19:35
 28/40 Szervizmérnök úr ***** válasza:
76%

25. Ezt így nem tudnám megmondani, akár az sem kizárt.

26. "sőt rosszabb esetben mindent elkövet, hogy lejárassa az ilyen témájú videókat meg embereket."

Csak azt gúnyolják ki, hogy egyszerűen butaságokat hordanak össze, fordítva összerakott emberek. Persze, bizonyos tekintetben sajnáljuk is, hiszen láthatóan őrült némelyik, amelyik szellemekkel társalog és űrlényekkel.

A tudományos világ pedig kapva kapna valami igazi szenzáción, de azt senki nem várhatja el, hogy komoly emberek butaságokkal járassák le magukat.

Ugyanez érvényes a médiára is, persze az alacsony szintű bulvár beéri álhírekkel is, csak kattintsanak a tudatlan emberek.

De amelyik hírforrás ad magára, az gondol a jövőre is, hogy utána rajtuk röhögne mindenki. Oda lenne a bizalmi tőke.

Semmit nem tudnának tenni a kormányok, "háttérhatalmak", ha elindulna egy igazi, valós szenzáció.

Ezt csak a konteósok képzelik be a fejükbe, mert ők gyanakodva tekintenek mindenre, hátsó szándékokat tételeznek fel minden mögött, háttérhatalmi hülyeségeket. Lehet, hogy magukból indulnak ki, amikor hátsó szándékokban képesek csak gondolkodni.

2024. jún. 29. 20:07
 29/40 anonim ***** válasza:

#27 Milyen ezresek? Én erről nem hallottam. Ez a dolog nem így működik, sejtem, hogy mire gondolsz. De megint csak az van, hogy nem akarom hosszasan kifejteni, mert értelmetlen, nincs erre energiám meg időm sem.

Riport űrlénnyel? Hát, valószínűleg van felvétel is a rengeteg találkozás valamelyikéről, de ezek nagyrészt nem mostanában történtek, a mostani internetes korszakban. Könyv és videó meg temérdek van, és nem, ezek nem kitalációk.

Ami a médiát illeti, te pont fordítva állsz hozzá, és így persze, hogy nem érted. Hogyha abból indulunk ki, hogy ezek valamilyen rendkívüli dolgok, akkor a média nagy része, talán a bulvárt kivéve hallgat, sumákol, vagy pedig lejárat, de ezt már írtam fentebb. Ennek pont ellenkezőképpen kellene történnie, de ez azért nincs így, mert a média is meg a politika is a háttérhatalom kezében van. Hogyha viszont teszem azt, ez egy eddig ismeretlen földi légköri jelenség lenne, akkor viszont ennek is szenzációnak kéne lennie, világgá kéne kürtölnie a médiának meg a tudománynak. De nem tetszik ezt, mert ezekről a világszerte tapasztalható jelenségekről tudják vagy sejtik, hogy ezek nem földi eredetűek, és ezekről inkább jobb hallgatni vagy lejáratni. Hogyha tehát biztosak lennének abban, hogy ezek eddig ismeretlen földi természeti jelenségek, akkor ahogyan fentebb említettem, szenzációként tálalnák, mint új tudományos felfedezést. De nem teszik ezt, mert tudják, legalábbis sejtik, hogy nem az. És mivel ezek a dolgok valószínűleg roppantul kínosak, kényelmetlenek a számukra, hát jobb híján kitalálnak rájuk valami erőltetett magyarázatot. Olyan ez, mint a politika, amikor egy kínos téma elől a politikusok megpróbálnak elmenekülni, vagy ha ez nem megy, akkor meg hazudnak. Az adott oldalon álló média is ennek megfelelően hallgat vagy magyarázkodik, próbálják menteni az illető politikusokat, a másik oldalt meg szidni, lejáratni. Csak az a különbség, hogy a politikában

talán nehezebb hazudni, legalábbis az ufo-témához képest. Előbb-utóbb általában ki szoktak derülni a piszkos dolgok a politikában.

Az a helyzet pedig, hogy a média és az azt irányító hatalom se tud tenni semmit, hát erre utaltam az elején, ez nem így működik. Ahhoz, hogy egy ilyen helyzet előálljon, hogy kicsúszik a kezükből az irányítás, ahhoz rendkívüli helyzet kellene, ami már évezredek óta nem volt, valami olyasmi, ami a nagyon régi időkben volt, az, hogy nyíltan itt legyenek közöttünk számunkra is észlelhetően.

Ami a bulvármédiát illeti, nem kérdés, hogy közzétesznek hamis ufo-híreket is, ezt nem vitatom. Hogy ez szándékos vagy nem, azt nem tudom. Ez egy olyan téma, amiben nem könnyű tisztán látni. De ha valami igaz is, sajnos ez megosztja az embereket, ez még messze nem elég arra, hogy az áttörés megtörténjen. Ehhez ahogyan fentebb említettem, az kéne, hogy nyíltan itt legyenek közöttünk, mint a réges régi időkben.

2024. jún. 29. 22:56
 30/40 Szervizmérnök úr ***** válasza:
80%

Persze, mert ilyen kifordított gondolkodás mentén, van például egy újságíró a médiában, ő már tud dolgokat / rájön dolgokra.

Csakhogy sajnos a főnöke utasítja és a főnökét is utasítja valaki, végül a lánc tetején magát a "háttérhatalmat" látjuk (ha nem rejtőzne a háttérben).

Ez persze hülyeség. Amit egy ember tud, azt már bárki megtudhatná, kiszivárogna, feldobja az internetre, a darknetre, bárhová.

Konteós elképzelések szerint a világ összes szerkesztőségét felülről irányítják, gondolom.

Azt a sok millió szerkesztőségi embert a világon (politikai beállástól, bármitől függetlenül) nekik mindnek be van fogva a szájuk. Akit kirúgnak, azzal titoktartást íratnak alá.

Ezt józan ésszel nem is értjük, hogyan lehet ilyen hülyeségeket kitalálni, ha pedig szemléletes példákkal támasztom alá, konteósokból akkora hisztit vált ki, hogy arcátlanul még ő törölteti az én hozzászólásom, mert annyira érzékenyen érinti az igazság.

Érted: ő törölteti, cenzúrázza más véleményét, de van képe arcátlanul, az igazság cenzúrája miatt sírni.

A konteós bármit elhisz, ami nem életszerű, csak pont a valósággal áll hadilábon. Ennyire fordítva vannak bekötve.

Valójában pont a konteósok hiszékenységét használják ki az álhírterjesztők is, sok esetben csak kattintásvadász céllal, ami nekik bevételt termel, de a konteósok azt sem veszik észre, hogy csak eszközként szerepelnek.

Hülyeségnek hangzik, de ők tényleg így gondolkodnak: például elhiszi a lapos Földet és azzal érvel mellette, hogy a "gömbhívők" (sic!) feltűnően be akarják magyarázni mindenkinek az igazukat, ami módfelett gyanús!

Tehát ebből következően a Föld biztosan lapos lehet csakis.

Nem hiszed el és még ők nézik bolondnak a másikat.

2024. jún. 30. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!