Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az újpesti szellemtelep...

Az újpesti szellemtelep legenda vagy valóság?

Figyelt kérdés
Itt egy videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=a6Bb3sj1mz8

2016. márc. 17. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Persze, hogy valóság! Bizonyított tény a szellemek létezése, nem???
2016. márc. 17. 21:04
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

A szellemekben nem hiszek. De a telepátiában igen. Azt tartom lehetséges magyarázatnak az ott észlelt jelenségekre, hogy az ott tartózkodók, főleg álmukban telepatikusan érzékelték a földben maradt emberi csontokat. És az érzékelések alapján az agy, a képzelet elkezd spontán dolgozni, még akkor is ha nem a megszokott érzékszervekkel történik az érzékelés hanem telepátiával.

Motorozás közben gyakran előfordult velem hogy bizonyos helyeken úgy éreztem hogy ott temető volt. Aztán később például idősek mondták egészen véletlenül hogy ott egy temető volt valamikor. Ezért gondolom hogy az Újpesti lakótelep esetében is az ott lakók telepatikus érzékeléséről lehet szó. Még annyit az ilyen érzékelésről hogy régen borítékos sorsjegy húzásnál többször alkalmaztam sikerrel, tehát az ilyen telepátia tényleg létezik.

Ha meg csontokat érzékelünk a föld alatt, nem meglepő hogy az agy elkezd attól tevékenykedni.

2016. márc. 17. 21:12
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
Menj oda! Ha nem sz-rod össze magad olyan napokon amikor nagyon aktivak a szellemek akkor te egy hös vagy.
2016. márc. 17. 22:05
 4/11 anonim válasza:
Igen teljes mértékben ✋
2016. márc. 19. 18:55
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Igen, ok nélkül nem mondanának rá ilyeneket.
2016. márc. 20. 12:17
 6/11 anonim ***** válasza:
35%
Nos én elsős fősulisként voltam ott egy volt pasim lakásában.Azon kívül hogy valami nagyon gyenge voltam (mondjuk a csávó mellett mindig gyenge voltam mintha leszívta volna az energiám) mást nem tapasztaltam mondjuk csak utólag tudtam meg egy évre rá kb hogy az szellemtelep.Egyébként érdekesség a srác meg azt hitte hogy ahol én lakok ott van szellem. Szintén nagyjából egy évre rá történtek olyan furcsaságok nálam ekkor az illető már rég nem volt képben hogy nekem is volt halálfélelmem egyszer-kétszer vizsgaidőszak fele. De aztán ez a másik új páromnál aki szkeptikus őt ezzel a témával fel lehet húzni mellettem alváskor neki is volt többször halálfélelme.Szerencsére már nem ott lakok bár az új hely sem jobb mindenben.
2016. márc. 21. 22:47
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
Ja és még valami: Én személyszerint nem tapasztaltam ott semmi ijesztőt pedig elvileg én ezeket a dolgokat szépen bevonzom.
2016. márc. 21. 22:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát valahol nekik is lakni kell, nem?
2016. márc. 31. 21:52
 9/11 anonim válasza:
63%
Haverom lakott ott pár hónapot évekkel ezelőtt. Szellemel nem találkozott de azt mondta, hogy volt valami furcsa rossz hangulata szinte mindig amíg ott volt. Mellé rendszeresen álmodott nagyon rosszakat, úgy hogy elmondása szerint se előtte se utána nem volt jellemző. Ja és mikor odaköltözött nem is tudott erről a szellemtelep dologról, csak mikor már hónapok óta ott lakott akkor hallott róla
2022. jún. 2. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:
41%

Haverom meg egy másik lakótelepre költözött, és egyszercsak ilyen furcsa késztetést érzett, hogy verseket olvasson. Aztán írt is egyet! Csak később tudta meg, hogy József Attila-lakótelepnek hívják! :-O

:D

2022. jún. 4. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!