Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A földet valóban földönkívülie...

A földet valóban földönkívüliek uralják és most az emberi faj megsemmisítése következik?

Figyelt kérdés

Már a Netflix is nyomja a propagandát olyan sorozatokkal melyek az embert egy mocskos hazug semmirekellő primitív fajnak állítja be melyet jogosan taszít rabszolgasorsba egy idegen faj amelynek pusztulóban a lakhelye amely idegen faj nem ismeri a hazugság fogalmát mivel gondolatokkal kommunikálnak.

A Netflix általában lándzsahegye az utóbbi idöben minden társadalmi reformációs propagandának, tehát miközben néztem azt a sorozatot amint az emberi faj fikázzák agyba-főbe, hirtelen beugrott, hogy emögött az ember programozási szándéka állhat , hogy önként feladja és átadja életterét mivel egy haszontalan szhar faj és az lenne a legtermészetesebb és legjobb lépés amit tehet.

Ezen kívül meg már csak a vak nem látja, hogy ez az idegenes téma mindenhol túl van pörgetve, tehát fel akarnak készíteni valamire.

jún. 18. 15:10
1 2
 11/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:
63%

10.

Szomorú, hogy ilyen furcsán gondolkodsz, még az én szavaimba is a saját képzelgéseid vetíted.

De én nem vagyok te, ne magadból indulj ki...

Sehol nem írtam ilyen hülyeségeket, amiket te kitalálsz.

Ahogy haladuk az időben előre, ahogy nő az emberiség globális tudása, az emberek már egyre kevésbé hisznek kitalációkban.

Ha valakinek ez probléma...

Persze, lesznek a jövőben is mentális problémás emberek (processzorhiba), akik entitásokról és földönkívüliekről képzelegnek, sőt velük bolygók között is utazgatnak néha.

De ne ez legyen már a mérce...

jún. 19. 13:54
 12/18 A kérdező kommentje:

“ Ahogy haladuk az időben előre, ahogy nő az emberiség globális tudása, az emberek már egyre kevésbé hisznek kitalációkban.”

Maga a létezés is kitaláció, nem? Minden amit mérnek a tudósok is mind kitaláció hiszen a semmiből jött létre.

Az élet, maga a lét annyira rejtelmes, csodás és kifürkészhetetlen, hogy ha csupán a bizonyíthatóra fókuszálsz akkor szűklátókörű maradsz.

Egyébként miből gondolod, hogy a több trillió életre alkalmas bolygó közül csak a Földön alakulhatott ki élet és itt alakult ki az eddigi legfejlettebb?

jún. 19. 14:14
 13/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Miből gondolod, hogy én azt gondolom, a hülyék biztosak mindenben. De ez vonatkozik a hívőkre és, akik egy "hitvilágban biztosak". Már a kifejezés is egy paradoxon.

[link]

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

De ha nem tudunk valamit, attól még nem kell irreális fantazmagóriákat felépíteni. Lehet éppen, csak nem vall okos gondolkodásra.

Meg a túlzott fantáziás embereket azért sem szeretjük általában, mert ők a másik emberről, szomszédról, munkatársról is képesek alaptalan víziókat felépíteni, ami nagyon kártékony és megvetendő.

Ők sem biztosak:

[link]

Nagyon valószínű, hogy egyedül vagyunk az Univerzumban

[link]

A ChatGPT válaszolt, egyedül vagyunk-e az univerzumban: sokakat meglephet, mit felelt

[link]

jún. 19. 14:59
 14/18 A kérdező kommentje:

“ A kutatók becslése alapján 53-99,6 százalék a valószínűsége annak, hogy egyedül vagyunk galaxisunkban, és 39-85 százalék, hogy az egész Univerzumban.”

:)

jún. 19. 15:40
 15/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:

De mi indokolja a bamba arcú szmájlit?

Pont azt írtam, semmi nem biztos.

jún. 19. 16:07
 16/18 A kérdező kommentje:

39-85% tartomány ami megmosolyogtatott. Ekkora pontossággal én is tudok becsülni.

Hirtelen a Gálvölgyi féle időjárásjelentés ugrott be.

jún. 19. 17:08
 17/18 A kérdező kommentje:
jún. 19. 17:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha megsemmisítés jön, az remélem, hogy a hülyékkel fog kezdődni, és megállnak ott, ahol már megfelelő az értelmi színvonal ÉS a hozzáállás. Jó, a kérdezőnek így is az első percben vége lesz, azért pánikol.
jún. 20. 09:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!