A földönkívüliek miért jönnek a Földre?
"Én mostanában Confused Verity videókat nézek, érdekes dolgok vannak benne. Aszerint az emberi fajt az idegenek alkották meg és hozták a Földre, maguk után rengeteg nyomot hagyva. A Föld pedig egy gyarmatbolygó számukra."
Csak éppen az evolúció pont azt bizonyítja, hogy az ember itt a Földön alakult ki a majmokból. xD
#12 Kezdetnek ajánlott kicsit képben lenni, megnézni mondjuk a Monopoly dokumentumfilmet, hogy lásd mennyire hülyére vette az emberiséget a szimpla, földi elit is. Innentől pedig asszem nincs miről beszélni. A hiba ott van, hogy az ember azt hiszi ő az egyetlen és a legértelmesebb faj az univerziumban, pedig ennek a tökéletes ellentéte. És ezt még az elit is bizonyította, nemhogy a földönkívüliek. Épp ez a poén. Dobálózhatsz az evolúcióval, de azt is az elit által biztosított, lebutított "tananyagból" tudjuk. És ez az, ami a kulcsa az egésznek.
Ha ezt félre is tesszük, még hülyeséget is írsz ráadásul, mert evolúciós értelemben véve nem a majmokból alakult ki az ember, hanem volt egy közös ősünk a majmokkal.
#13 Vagy trollkodik vagy tényleg annyira sötét mint egy feketelyuk.......
"Ha ezt félre is tesszük, még hülyeséget is írsz ráadásul, mert evolúciós értelemben véve nem a majmokból alakult ki az ember, hanem volt egy közös ősünk a majmokkal."
Nem azt mondtam, hogy az ember a ma élő majmokból fejlődött ki, hanem azt hogy a majmokból, te zseni.
Az emberi evolúció az Orrorintól kezdve ami majom volt:
Ardipithecus (kb. 4,4 millió évvel ezelőtt): Az Ardipithecus ramidus egyike az első ismert előembereknek. Közepes méretű agya volt, két lábon járt, de még részben fán lakó életmódot folytatott.
Australopithecus (kb. 4 - 2 millió évvel ezelőtt): Az Australopithecus fajok (például A. afarensis, A. africanus) már jobban alkalmazkodtak a két lábon járáshoz. Az Australopithecus afarensis híres példánya „Lucy”, amely kb. 3,2 millió éves. Ezek a fajok kis agytérfogattal rendelkeztek, de jelentős lépést tettek a bipedalizmus irányába.
Paranthropus (kb. 2,7 - 1,2 millió évvel ezelőtt): A Paranthropus fajok (például P. boisei, P. robustus) robusztus testalkatúak voltak, erős rágóizmokkal és nagy őrlőfogakkal. Ezek a fajok specializálódtak a kemény, növényi táplálék feldolgozására.
Homo habilis (kb. 2,4 - 1,5 millió évvel ezelőtt): Az első igazi Homo faj, a Homo habilis már nagyobb agytérfogattal rendelkezett, és kezdetleges kőeszközöket használt. Ez a faj már jelentős előrelépést jelentett az intelligencia és az eszközhasználat terén.
Homo erectus (kb. 1,9 millió - 110 ezer évvel ezelőtt): A Homo erectus hosszabb lábakkal és rövidebb karokkal rendelkezett, teljesen két lábon járó volt, és jelentős agytérfogat-növekedést mutatott. Ez a faj már komplex eszközöket készített, és először hagyta el Afrikát, Ázsiába és Európába vándorolva.
Homo heidelbergensis (kb. 700 - 200 ezer évvel ezelőtt): Ez a faj már modern emberi vonásokkal rendelkezett, és valószínűleg már használta a tüzet, valamint fejlett vadászati technikákat alkalmazott.
Homo neanderthalensis (kb. 400 - 40 ezer évvel ezelőtt): A neandervölgyi ember az európai és nyugat-ázsiai régióban élt, nagy agytérfogatú, erős testfelépítésű volt, és bonyolult eszközöket, művészetet és temetkezési szertartásokat alkalmazott.
Homo sapiens (kb. 300 ezer évvel ezelőtt - jelen): A modern ember Afrikában jelent meg, majd globálisan elterjedt. Fejlett eszközhasználat, művészet, nyelv, és komplex társadalmi struktúrák jellemzik.
"Kezdetnek ajánlott kicsit képben lenni, megnézni mondjuk a Monopoly dokumentumfilmet, hogy lásd mennyire hülyére vette az emberiséget a szimpla, földi elit is."
Időmet sem vesztegetem logikátlan és ostoba konteókra.........
#15 Nem az a lényeg, hogy én mit gondolok, hanem az, hogy hazugságokra épül az egész életünk és minél többet tud az ember, annál több dolgot megkérdőjelez, más nézőpontokra is nyitott lesz. Sokat láttam már. Én már ott tartok, hogy inkább hajlok a földönkívüli beavatkozásra, mint az evolúciós elméletre.
#16 Az embernek és a majmoknak közös őse volt, ami ketté ágazott és így lettek a majmok és az ember. Pofon egyszerű, te bonyolítod túl, de senki sem kérte, hogy itt vezesd le a bizonyítási kényszered. A Monopoly a világ felépülését, felvásárlását mutatja be, méltán híres és minden, csak nem konteó. De persze az lett volna a csoda, ha egy dokumentumfilmet megnézel egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!