1/15 anonim válasza:
Az eddig filmfelvételen is megörökített idegen lények 100%-a a Föld bolygóról származik, az emberi agyból konkrétan.
2/15 anonim válasza:
A galaxisunkban lévő összes bolygónak csak kb. a 0,000000001%-át ismerjük, tehát elég nagy valószínűséggel olyanról, aminek a létezéséről sem tudunk...
5/15 anonim válasza:
Többféle helyről jöhetnek és vannak, amelyik a Föld nevűről... (katonai támaszpontok, föld alatti bázisokról).
6/15 anonim válasza:
Nemrég még én is hittem, hogy léteznek, de azóta elvégeztem egy fotográfus tanfolyamot, amiben nem kevés szociofotográfia és egyéb "sztori" is volt.
Ma már nem tudnám elhinni, hogy ez valós lehet.
Sajnos nagyon "szórakoznak" az emberekkel...
Bizonyos "népréteg" ebből is üzletet csinál!
7/15 anonim válasza:
Régi technikákkal ugyanazt meg tudták csinálni amit ma már szoftverekkel, applikációkkal csinálnak meg a digitális formátumon.
Előző voltam.
10/15 anonim válasza:
Ha vannak értelmes lények a galaxisunkban-nincs okunk feltételezni hogy nincsenek-a fizika törvényei rájuk is vonatkoznak.Ők nem tudnak idejönni,mi nem tudunk odamenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!