Mit tennél ha a barát nődről ki derülne hogy nem erröl a bolygóról származik (Naprendszer, Föld)?
Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 20:53
2/18 ******?! válasza:
Nem vagyok rasszista. Nem mindegy honnan jött?
3/18 anonim válasza:
Én örülnék neki :DDD Ővele tuti remekül lehetne beszélni a fekete lyukakról, és hogy mi történik, ha valakit beszippant a szingularitás :D
Meg persze az anyósjelölt se lenne utolsó, nászajándékba valami jó kis idegen ketyerét kapnék.
4/18 A kérdező kommentje:
Így lehet soha nem ismernéd meg acsaládját a barát nődnek
2019. aug. 18. 20:59
5/18 ******?! válasza:
Nem vagyunk rasszisták. Az anyós-jelöltet is el lehet fogadni, amíg nem lő lézersugarat a szemével.
6/18 anonim válasza:
Totál kikérdezné, hogyan, hol, miként élnek ők ott a messziben.
7/18 anonim válasza:
Rögtön szakítanék vele! Nem lennék képes egy földönkívüli lánnyal járni. Nem vagyok rasszista, de egy ember, ember párt válasszon. Részben magamat hibáztatnám, hogy nem vettem észre, hogy nem ember, másrészt őt, hogy ezt nem mondta el.
8/18 anonim válasza:
Légy erős, a legtöbb ember nem ebből a térségből származik. :)
Meg állítólag maga az emberiség sem.
9/18 anonim válasza:
Utolsó, ez engem is érdekel, szerinted ez hogyan történt? Ennek a dolognak több része is van.
10/18 PZA válasza:
Ha nem alkalmazna análszondát, dicsekednék vele :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!