Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tennél ha a barát nődről...

Mit tennél ha a barát nődről ki derülne hogy nem erröl a bolygóról származik (Naprendszer, Föld)?

Figyelt kérdés

2019. aug. 18. 20:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként jól vagy?
2019. aug. 23. 21:20
 12/18 tornado2 válasza:
0%

Nos nálunk a Tregorián nem járnál jól,..... ha egy másik naprendszer vagy esetleg egy másik Planéta lakója bekerülnek a családba, mindegy milyen formában..... akkor a család még összes termékeny szűzét meg kellene hágnod, mindig háromszor három egymást követő nap!!

Na most ez jól hangzik, de miután ez megvolt, összejön a család egy ünnepi vacsorára, ahol te leszel a főfogás ha csak egyetlen lány is megtermékenyítetlen én marad, mindegy mi okból......most jelenleg nálunk a szüzek száma hetven felet van.

Szóval eléggé gáz az ügy......talán elmond valamit, hogy csak négy sogorom van.

2019. aug. 24. 06:55
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

Az még nem lenne probléma, hogy idegen bolygóról származik. De előfordulhat, hogy a "testrését" a homlokán hordja, a melleit meg a talpán, és ráadásul csiklandós a talpa. Akkor mit kezdenél vele?

Jobbak a földi nők, én mellettük maradok. Róluk legalább tudom, mire számíthatok!

2019. aug. 24. 23:27
 14/18 Case ***** válasza:
Naaa, csak képzeld el, randi után hazakísérni... :D
2019. aug. 25. 16:14
 15/18 anonim ***** válasza:
29%
Csodálkozásomban leesnék a székről.
2019. aug. 26. 14:03
 16/18 PéterPálka válasza:
Úgy látom te sem erről a bolygóról származol, mert még a helyesírást sem ismered.
2019. szept. 7. 12:06
 17/18 907 ***** válasza:

Ha nem erről a bolygóról származna, valószínűleg az embereknek feltűnne a furcsaság. De ha nem lenne körülötte felhajtás, akkor az álca miatt nincs szemmel láthatóan különbség közte és a földi emberek között. Innentől kezdve nem keltene feltűnést, el tudna vegyülni az emberek között, elárulni meg nem érné meg számomra a kilétét, származását. :)

Annyit tennék hozzá, ha szívesen beszél róla, beszéljen az őseiről, kultúrájukról, stb.

2020. jan. 29. 08:45
 18/18 anonim ***** válasza:
70%
Hogy én mit tennék, az még hagyján. De a feleségem mit tenne...! :-))
2020. jan. 30. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!