Mit tennél ha a barát nődről ki derülne hogy nem erröl a bolygóról származik (Naprendszer, Föld)?
Nos nálunk a Tregorián nem járnál jól,..... ha egy másik naprendszer vagy esetleg egy másik Planéta lakója bekerülnek a családba, mindegy milyen formában..... akkor a család még összes termékeny szűzét meg kellene hágnod, mindig háromszor három egymást követő nap!!
Na most ez jól hangzik, de miután ez megvolt, összejön a család egy ünnepi vacsorára, ahol te leszel a főfogás ha csak egyetlen lány is megtermékenyítetlen én marad, mindegy mi okból......most jelenleg nálunk a szüzek száma hetven felet van.
Szóval eléggé gáz az ügy......talán elmond valamit, hogy csak négy sogorom van.
Az még nem lenne probléma, hogy idegen bolygóról származik. De előfordulhat, hogy a "testrését" a homlokán hordja, a melleit meg a talpán, és ráadásul csiklandós a talpa. Akkor mit kezdenél vele?
Jobbak a földi nők, én mellettük maradok. Róluk legalább tudom, mire számíthatok!
Ha nem erről a bolygóról származna, valószínűleg az embereknek feltűnne a furcsaság. De ha nem lenne körülötte felhajtás, akkor az álca miatt nincs szemmel láthatóan különbség közte és a földi emberek között. Innentől kezdve nem keltene feltűnést, el tudna vegyülni az emberek között, elárulni meg nem érné meg számomra a kilétét, származását. :)
Annyit tennék hozzá, ha szívesen beszél róla, beszéljen az őseiről, kultúrájukról, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!