A földönkívüliek miért jönnek a Földre?
Figyelt kérdés
2024. jún. 14. 16:56
1/22 anonim válasza:
Azért amiért te bekapcsolod az Észbontókat röhögni a sok hülyén.
2/22 anonim válasza:
Mert definícióból adódóan nem innen valósiak, úgyhogy érdekli őket.
4/22 anonim válasza:
Mindannyian földön kívüliek vagyunk. Hiszen a Föld külsején élünk. A belső földben élnénk akkor földön belüliek lennénk.
6/22 anonim válasza:
1x már idejöttek bolygóközelbe, és el is küldték nekünk a hosszú köszöntő üzenetüket. Aztán azt az üzenetet egy hülye DJ, valami Skrillex nevű elnevezte dubstep-nek, és a sok idióta humán elkezdett rá ilyen gyökér táncokat járni, erre úgy döntöttek, hogy ennyi elég is volt a Földből, így inkább továbbálltak. 😔
7/22 anonim válasza:
Vagy turizmus, vagy tudományos kutatás.
Én is sokat filóztam ezen, hogyha elfogadjuk az idegen fajok létét és földi látogatásaikat. Vajon kik ők a saját társadalmukban? Sima átlaglények és turista jellegű kíváncsiság vezeti őket ide. Vagy a saját társadalmuk kutató tudósai, akiket "hivatalosan" küldtek a "feletteseik", hogy kutassanak, mintákat gyűjtsenek, afféle űrhajósként?
8/22 anonim válasza:
Én mostanában Confused Verity videókat nézek, érdekes dolgok vannak benne. Aszerint az emberi fajt az idegenek alkották meg és hozták a Földre, maguk után rengeteg nyomot hagyva. A Föld pedig egy gyarmatbolygó számukra.
9/22 anonim válasza:
Nem rég történt egy felfedezés egy relatív közel lévő bolygóról, ami nagyon hasonlít a Földhöz és simán elképzelhető a fejlett életforma létezése is rajta!
Csak sajnos a jelenlegi űrtechnológia szerint az emberiségnek elérhetetlen távolságban van. Nagyon izgalmas pedig!
10/22 anonim válasza:
Jonnek? Mikor? Akkor ki kell takaritanom ha jonnek😂🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!