Mi a véleményetek Miskolci László ufókutató munkásságáról?
Ő volt az első aki katonai honvéd aktákat publikált.
Az eddigi média-tv megnyilvánulásai is korrektek, nem a "bolondosabb" ufókutatók közé tartozik, hanem objektívabb.
www pont miskolcilaszlo pont hu oldalon a média fül alatt ott vannak a dolgai.
"Ufókutató nem létezik,"
Léezik és sokan is vannak. Fel vannak magyarok is sorolva. Aki az ufókat kutatja az ufó kutató
" de a tudomány összes ági valamilyen szinten kapcsolódik a témához."
Így van. Ezért kell értelmes diplomásnak lenni, mint Egely, Kisfaludy
"De a tudós nem mond olyant, hogy plejádiak. Mert olyan nincs."
Abból a rendszerből jöttek. Abból a csillagrendszerből
Ezt mindenki érti. Te nem. Te hülye vagy?
Miskolci Laci egy nagyon tájékozott ufo-kutató, úgy tudom hogy van hivatalos munkája is. A hozzáállása ehhez az egészhez példaértékű véleményem szerint. Viszont az ufo-kutatás az nyilván nem tekinthető hivatalos munkának.
Ez a téma magában foglalja az emberi létezés és a világegyetem nagy kérdéseit, és szinte minden fajta tudományágra kiterjed, beleértve az ezoterikus, misztikus tudást is.
Miskolci László regényíró inkább, nem tudományos kutató.
Szerintem elég fals, ilyen nagy szavakat használni jelen esetben, hogy "munkásság".
Konspirációs elméletekkel, fikciókkal foglalkozik, de bizonyítani semmit nem tud:
Hiszékeny emberekben tart fenn tévhiteket, amiből jövedelemre tesz szert, haknikért kapott honoráriumokat is beleértve. Egyes kereskedelmi, bulvár médiák is honorálhatnak megszólalásokat.
Az "Ufó magazin" nem tudományos folyóirat, 2022-ben meg is szűnt.
Érdektelenség miatt nem tudták már fenntartani.
"Korábban már bemutattuk Miskolci Lászlót, aki rendszeresen tart előadásokat az érdeklődőknek, illetve az Ufó magazinban is sorra jelennek meg cikkei az általa tapasztalt jelenségekről. Beszámolt itt ufóészlelésekről, kísértetjelenésekről, ismeretlen állatokról, és például mesélt a hírhedt nováki fanyűvőről is."
--------------------
Csak egy példa ezekre a fikciókra:
"Elhunyt a magyar jeti, a mátranováki fanyűvő
A mátranováki misztikus állatszerű lény titkára azonban hamar fény derült, a pletykák alapját a falucska egyik lakója, Gyula bácsi szolgáltatta. A tehetséges fafaragó sokszor töltötte idejét fagyűjtéssel a környező erdőségekben, betegség miatt, valóban nagyon görnyedten járt."
-----------------------
Ennyit ér az "UFO-kutató" összes "kutatása" szerintem.
Ez nem "tudományos munkásság".
Utolsó, szerintem te semmit nem olvastál tőle.
Az általad belinkelt könyvek többségét nem is ML írta ebből a sorozatból, hanem hibásan tünteti fel a belinkelt oldal. A sorozatból 5 kötetet SZERKESZTETT/ÖSSZEÁLLÍTOTT, tehát nem írta, ráadásul nincs is benne a saját véleménye.
A fanyűvőről meg ő maga mondta először, hogy sajnos városi legenda, ezt a youtubeján is megtalálhatod.
Az, hogy te kimazsolázol dolgokat és még hamisan is tünteted fel őket, szintén nem túl tudományos dolog.
Az meg hogy valaki aktákat publikált a honvédségtől, az mióta regényírás?
Különben vicces, mert ez pont az általad belinkelt weboldalon van, de onnan is csak kiragadtál valamit.
"Miskolci László állítja, Magyarországon elsőként ő publikált olyan hivatalos dokumentumokat, melynek létezését korábban a minisztérium tagadta. Ebben a kutatók megfigyeléséről és magyar UFO észlelésekről esik szó, a kiadványban beszkennelt akták is találhatóak.
"
17.
Tudok olvasni, de nem tartom relevánsnak azt a részt. Komolyan hangzik látszólag, de csak a szokásos konteós kiforgatós dolgok ezek.
Inkább én mondom, hogy nem kellene részetekbe kapaszkodni, az egész embert, illetve produkciót kellene tekinteni.
Olyan megalázó haknikra jár az ember előadni, amit konteós hívők és más hívők látogatnak.
Tudományos elismertséget felmutatni nem tud, sehol nem ismerik el komolyabb szinten, legfeljebb az RTL Klubon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!