Szerintetek van élet a Földön kívül?
Dobhatsz e hatost ha egymilliárdszor dobod el a kockát?
-Nem kötelező.
-99,999999 százalék hogy igen.
Ezek alapján szerintem sok ezer idegen faj van kint.
Van
Szerinted az ufók honnan jonnek??
Egy érdekes cikk.
Az az állítás, hogy máshol is kell életnek lennie az Univerzumban, abból a feltételezésből indul ki, hogy az élet az anyagból, magától alakul ki, ha a feltételek megfelelőek számára. Ha viszont nem találnak máshol éltetet, ez a feltételezés megdől. Szerintem nem fognak találni, mert az élet nem az anyagból származik.
14.
Nem elképzelhetetlen, hogy egyedül vagyunk, mindamellett volt valahol egy másik cikk, ahol azt fejtegették, hogy nem csak víz-alapú élet lehetséges, hanem például olajban élő szervezetek, meg akármi, sajnos nem jegyeztem meg.
Esetünkben a kihűlt Föld bolygó elvileg ütközött egy üstökössel, majd később ebből lett az élet, ami azért is szimbolikus, mert mintha a Földet (petesejt) megtermékenyítette volna az üstökös (ondósejt).
Ez azután fura módon rányomta a bélyegét az egész életre, ami bipoláris módon, hímnem-nőnem alapon fejlődik, az evolúció törvényeit követve.
Hogy mikor került be a rendszerbe az öntudat, éntudat, az még egy érdekes kérdés, de szerintem semmi természetfeletti hatalom nem játszott ebben szerepet.
(Van rá elképzelésem, csak nem osztom meg.)
Igen, erre (logikusan) mindenki gondol, valószínűleg valami órási üstökös lehetett.
Mivel a Föld is izzott valamikor, a víz csak utána kerülhetett ide, Isteni akciókat pedig kizárom, mert már kinőttem abból a gyerekes korból, fizika van az én világomban és kémia, matematika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!