Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek van élet a Földön...

Szerintetek van élet a Földön kívül?

Figyelt kérdés
jan. 31. 16:35
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Dobhatsz e hatost ha egymilliárdszor dobod el a kockát?

-Nem kötelező.

-99,999999 százalék hogy igen.

Ezek alapján szerintem sok ezer idegen faj van kint.

febr. 1. 17:46
 12/36 anonim ***** válasza:
78%

Van

Szerinted az ufók honnan jonnek??

febr. 1. 18:06
 13/36 Szervizmérnök úr ***** válasza:
33%
12. Legalább ne neveznéd UFO-nak, ha szeretnéd, hogy komolyan vegyenek, ámbár amúgy is komolytalan az egész, hiszen egyetlen azonosított esemény sem történt.
febr. 1. 21:41
 14/36 anonim ***** válasza:
0%

Egy érdekes cikk.

[link]

Az az állítás, hogy máshol is kell életnek lennie az Univerzumban, abból a feltételezésből indul ki, hogy az élet az anyagból, magától alakul ki, ha a feltételek megfelelőek számára. Ha viszont nem találnak máshol éltetet, ez a feltételezés megdől. Szerintem nem fognak találni, mert az élet nem az anyagból származik.

febr. 2. 12:36
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Miert mindig életet keresnek? Lehet hogy foldonkivuli mesterseges intelligenciak vannak valahol akik kiírtották a teremtoiket
febr. 2. 14:11
 16/36 Szervizmérnök úr ***** válasza:
25%

14.

Nem elképzelhetetlen, hogy egyedül vagyunk, mindamellett volt valahol egy másik cikk, ahol azt fejtegették, hogy nem csak víz-alapú élet lehetséges, hanem például olajban élő szervezetek, meg akármi, sajnos nem jegyeztem meg.

Esetünkben a kihűlt Föld bolygó elvileg ütközött egy üstökössel, majd később ebből lett az élet, ami azért is szimbolikus, mert mintha a Földet (petesejt) megtermékenyítette volna az üstökös (ondósejt).

Ez azután fura módon rányomta a bélyegét az egész életre, ami bipoláris módon, hímnem-nőnem alapon fejlődik, az evolúció törvényeit követve.

Hogy mikor került be a rendszerbe az öntudat, éntudat, az még egy érdekes kérdés, de szerintem semmi természetfeletti hatalom nem játszott ebben szerepet.

(Van rá elképzelésem, csak nem osztom meg.)

febr. 2. 15:56
 17/36 Szervizmérnök úr ***** válasza:
12%
...lényeg kimaradt, de ismert feltételezés, hogy az üstökös hozta ide a vizet.
febr. 2. 16:04
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Arról a feltételezésről, hogy az üstökös hozta ide a vizet, valahol azt olvastam, hogy sokat vitatják, mert ahhoz túl sok a víz a földön.
febr. 2. 16:15
 19/36 Szervizmérnök úr ***** válasza:
13%

Igen, erre (logikusan) mindenki gondol, valószínűleg valami órási üstökös lehetett.

Mivel a Föld is izzott valamikor, a víz csak utána kerülhetett ide, Isteni akciókat pedig kizárom, mert már kinőttem abból a gyerekes korból, fizika van az én világomban és kémia, matematika.

febr. 2. 17:08
 20/36 anonim ***** válasza:
43%
A fizika, kémia, matematika éppen hogy nem zárja ki Istent. A fizikának, matematikának törvényei vannak, törvény pedig nem keletkezik magától.
febr. 2. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!