Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Itt igazi ufot vettek fel a...

Itt igazi ufot vettek fel a drónnal?

2024. jan. 22. 21:36
1 2 3
 21/23 Szervizmérnök úr ***** válasza:
47%

"mindazonáltal nem zárhatjuk ki, hogy léteznek ufók, így legközelebb ne utasítsátok el rögtön ennek a lehetőségét."

Konkrétan UFO-k még sokáig létezni fognak szerintem, mert egyszerűen nem lehet minden jelenséget pontosan azonosítani, de ez teljesen természetes.

Minden bűnügyet sem lehet felderíteni, amit emberek csinálnak. Vagy nagyon sok példát lehetne mondani, ami rejtve marad, nem tudunk rájönni, de attól még eszünkbe sem jutna idegen eredetűnek hinni.

Ezek a különböző fizikai jelenségek, fényjelenségek az idegenhívők kedvencei, de igazából én azt mondanám, igenis alapból el kell utasítani annak lehetőségét, hogy idegenek valaha is jártak a Földön.

Ha lesz bizonyíték az ellenkezőjére, majd akkor lehet róla tárgyalni.

Eddig ugyanis semmi, csak mindenféle komolytalanságok, ráadásul a hívők maguk sem valami bizalomgerjesztőek.

2024. jan. 24. 10:42
 22/23 anonim ***** válasza:
89%
hát....amolyan srégesen fektetett csík alakú ez a "tárgy". Srégesen áll és halad. Nem egyenesedik ki mozgás közben. Nem aerodinamikus sem az alakja, sem a haladása. Ez nem is drón. Ez csak utólagos szerkesztés. Kamu.
2024. jan. 24. 23:06
 23/23 anonim ***** válasza:
Most őszintén, egy ilyet mennyi idő megszerkeszteni? Mondjuk 10 perc, de lehet sokat mondtam...
2024. jan. 27. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!