Hatalmas UFO-t látott az ISS. A NASA-nak nincs magyarázata. Vajon igazi lehet?
Köszönöm, végre egy őszinte szkeptikus!
Arra kék vonalra gondolsz ami lehetne Obi-Wan Kenobi fénykardja ami kettévált a fogójától?
Ugyan gyerekek az egy aszteroida szerintem.
1-es ki kell ábrándítsalak én még csak most tévedtem ide. :D Amugy tipikus kattintás vadász válasz. Csak azért csinálod, hogy írhasd a kárörvendő agresszív kacagó mondatotokat amit szoktatok az ismeretlen felé tiszteletlenül. Szánalmas társaság.
Na én megyek is. Csak benéztem hogy egyensúlyban legyen az erő. :D
7-es nem az a baj, hanem amit müvelnek az a baj. Hidd el még azt is leszkeptikusozza aki azt mondja, hogy végtelen az Univerzum, tény hogy vannak. De, hogy hol passz.
Az a baj, hogy évek óta csak ilyen kattintás vadász és sértegető kérdéseik vannak, ahol csapatostul nézik le azokat, akik észérvekkel jeleznek.
"Hazánba még nem jutott el az elképesztő felvétel. "
Nem tudom melyik a te hazád, de Magyarországról elérhető a youtube. Ja, hogy az a problémád, hogy senki nem fordította le a te szintedre magyarra?
Régebben értelmesebbek voltak a mindenben ufót látók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!