Itt igazi ufot vettek fel a drónnal?
Húha gyerekek Én még nem láttam pálcika alakú drónt!
De biztos jó a képzelő erőtök!
Na akkor irjátok le pontosan hány méterre van és számoljátok át a sebességet! Várom!
Honnan tudjuk, hogy hány méterre van a 1.föld felett
2.a videót készítő dróntól
3.mekkora pontosan az a tárgy?
3Xes egyenlet, csak tippelni lehet az adatokat.
#12: én nem látok pálcika alakú drónt, de ezek szerint Te már láttál pálcika alakú űrhajót?
Mi írjuk le a távolságokat? Ha a videó állít valamit, azt el kell fogadni, de ha mi nem látjuk, honnan jönnek ezek a számok, mi vagyunk pellengérre állítva?
Harcos Csirke?
A Kérdező privát üzenete: "Ja. Ez az új akkom, de psszt!"
Szóval gondolkozhatsz az új felhasználóneveden.
Szerintem nagyon gyerekes, ahogy az UFO-hívők kapaszkodnak minden szálba, természetes fényjelenségbe.
A videó készítőjének más felvételei is vannak, ami a használt kamera optikai sajátosságaiból, tökéletlenségéből, fénytörésekből, reflexiókból fakad. Nyilván jó bevételt hoz neki a nézettség a YouTube-on.
Ennél sokkal "átlátszóbb" hazugságok is nagy nézettséget érnek el, amivel gátlástalanul vissza is élnek a hiszékenység vámszedői.
Itt van aki doilgozik ( nem ti!) és nem egész nap neten lóg .
14
Nem tudom te mit néztél, de az UFO-nak pálcika alakja van!
Mondta itt valaki, hogy űrhajó??
15
Nem tudom kivel leveleztél, de Én semmilyen üzenetet nem küldtem!
Azt hiszed, ha kapsz egy üzenetet az csakis a kérdező lehet, vagy talán halluzol is?
20
Hát ez nagyon gyenge volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!