Sumér kultúrában ugyanazok a földönkívüli lényekre hasonlító szobrok tűnnek fel mint a maja azték kultúrában korongrepülőkkel ábrázolva?
Több ezer km volt a két kultúra között nem ismerhették egymást mégis szinte azonos szobrok és ábrázolások vannak ahogy a mai UFO-kat és reptilián lényeket ábrázolják.
Leghíresebb ilyen a nemrég felfedezett mexikói szoborcsoport ahol több száz szinte csak UFO-kat és földönkívüli lényket ábrázoló szobor került a nyilvánosság elé.Mexikói kormány jelentette be majd még több közép-amerikai ország területén találtak hasonló leleteket.
Hogy ábrázolhatnak hasonló lényeket a több ezer km-re lévő egymást szinte nem is ismerő kultúrák tárgyi emlékei?
Több, egymástól távoli, függetlenül kifejlődött kultúrában megjelenik a sárkány is.
Ez alapján (tűzokádó) sárkányoknak is létezni kell?
/Tudom, hogy a sárkányokat is az űrhajók ábrázolásának tartják sokan, de nekem ez már kicsit túlgondolt.../
Szerintem jól gondolod kérdező. Szokatlan építészeti megoldásokban is találtak már azonosságokat sokezer kilóméterekkre is egymástól, amit nem tudnak hasonlóan megmagyarázni.
Sokkal több ilyen szokatlan lelet került már elő, csak sokszor elkeverednek.
"Nem ugyanazok vannak (már ha tényleg azokat ábrázolják)."
Mi alapján tagadod le egyből, ha még csak azt sem tudod miről beszél a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!