Ez mi lehetett az égen?
Figyelt kérdés
Kb 6 óra körül kimentem cigizni és láttam egy szemmel láthatóan közelebben repülő tárgyat mint egy átlag repülő. Eleinte mintha frontálisan közeledett volna, aztán iránytváltott és nagyon lassan a hold fele ment. Később kilenc körül egy másik ponton megint láttam. Most az előbb az ablakból egy újabb ponton látom "jönni-menni" ugyanis időnként megáll, aztán halad. Azért ide írom mert én paranoiásként egyből arra gondoltam biztos ufo. Le se mertem videózni egyrészt mert nem sok látszana belőle másrészt meg nehogy idejöjjön vagy valami ilyesmi. Már így is elég zaklatott vagyok, hogy nem akar onnan fentről eltűnni már órák óta. Hol közelebb van, vol távolabb. Hol halad, hol nem.2023. nov. 26. 23:02
11/15 anonim válasza:
Visszajönnek és elvisznek, ha nem a párod fenekében méred a lázát!
12/15 Szervizmérnök úr válasza:
Láttam ilyet már én is, egy távoli háztetőn fejlámpával mászkált valaki, műszaki okból.
Először tényleg furcsa volt, de végül csak kiderült, hogy mindennek van valami megmagyarázható oka.
Soha, senki nem bizonyította még idegenek látogatásait, csak Pataky Attila, de az sem bizonyíték, van neki egy kis problémája, ne törődj vele...
Ne dőlj be butaságoknak!
13/15 Darius- válasza:
Nem tudjuk megadni egyértelműen a választ mi sem. Legnagyobb eséllyel drón volt, de lehetett földönkívüli is. Viszont a félelmed alaptalan, mert annak a tárgynak a látótávolsága és hatótávolsága (ha van) sokkal nagyobb a házadnál. Ugyebár eddig nem ismert az, hogy a földönkívüliek megtámadták volna a Földet.
14/15 anonim válasza:
Meteorológiai hőlég ballon. Lejött megnézni a földfelszíni időjárást. Nem kell félni tőle. Partvisnyéllel rávágsz egyet, utána elindul fel a sztratoszférába.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a lepontozó, de aki poénkodni jött, az írjon már vicceset legalább. Vagy menjen a horoszkópok témakörbe, ott jobban ki tudja élni magát.
Köszönöm a válaszokat, néha tényleg érdekes dolgokat lehet fellelni az égen, mégha nem is tudjuk, hogy pontosan mi lehet.
2023. nov. 30. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!